Ο Σπανούλης ευχήθηκε με αγκαλιές και καρδιές στη Χοψονίδου: «My love!»

Χοψονίδου - Σπανούλης

i

Χοψονίδου - Σπανούλης/ printscreen

Ο Σπανούλης ευχήθηκε με αγκαλιές και καρδιές στη Χοψονίδου: «My love!»

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:44 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:55 - 12.05.2023

O Βασίλης Σπανούλης ευχήθηκε στη σύζυγο και μητέρα των έξι παιδιών τους, Ολυμπία Χοψονίδου με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία των δύο τους για την ονομαστική της εορτή, που είχε χθες (11/5).

Την ονομαστική της εορτή είχε η Ολυμπία Χοψονίδου χθες (11/5). Ο σύζυγος και πατέρας των έξι παιδιών τους Βασίλης Σπανούλης, της ευχήθηκε μέσω των social media με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία των δύο τους.

Ο άλλοτε θρύλος του Ολυμπιακού και προπονητής του Περιστερίου έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τους δύο τους να είναι αγκαλιά και άκρως χαρούμενοι. 

Τζέιμς: «Ο Σπανούλης μου έχει πει τι χρειάζεται για να είμαι στους κορυφαίους και έχει δίκιο – Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω»
EUROLEAGUE

14:04 - 12.05.2023

Τζέιμς: «Ο Σπανούλης μου έχει πει τι χρειάζεται για να είμαι στους κορυφαίους και έχει δίκιο – Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω»

Ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κάουνας και έχει... σημαδέψει το τρόπαιο, καθώς όπως αποκάλυψε «ο Βασίλης Σπανούλης μου είχε πει κατά τη διάρκεια της σεζόν πως αν θέλω να υπολογίζομαι ανάμεσα στους κορυφαίους πρέπει να κατακτήσω της Euroleague δύο φορές»!

Πάνω στην φωτογραφία ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά καρδιά μου» αφήνοντας και τρεις καρδιές για την αγαπημένη του σύζυγο και μητέρα των παιδιών του.

Δείτε το story του Σπανούλη: 

/printscreen

Ο πρώην αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και νυν προπονητής μπάσκετ στο Περιστέρι και η πρώην Σταρ Ελλάς είναι παντρεμένοι εδώ και 12 χρόνια κι έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με έξι παιδιά. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Δεκέμβριο του 2009 και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος, έχοντας ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί, τον Θανάση. 

Το 2012 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, τον Βασίλη, ο οποίος πήρε το όνομα του μπαμπά του. Το 2013 γεννήθηκε το τρίτο τους παιδί, ο Δημήτρης και δύο χρόνια αργότερα, υποδέχτηκαν το τέταρτο, την Αιμιλία. To 2017 το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το δεύτερο κορίτσι της οικογένειας, την Αναστασία. Στις αρχές του 2020, το όμορφο ζευγάρι υποδέχτηκε το έκτο και τελευταίο, μέλος της οικογένειάς τους, σύμφωνα με δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη.