Σπανούλης: «Περήφανος για τη βράβευση, το Περιστέρι είναι οικογένεια»

Βασίλης Σπανούλης

Σπανούλης: «Περήφανος για τη βράβευση, το Περιστέρι είναι οικογένεια»

Νίκος Καλαμπάκας 15:15 - 27.04.2024

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη μετά την ανάδειξή του ως ο κορυφαίος προπονητής του BCL.

Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν στο BCL, αφού κατάφερε να φτάσει στο Final 4 του θεσμού με το Περιστέρι. Ο Έλληνας κόουτς, μιλώντας σε δημοσιογράφους στη μικτή ζώνη είπε ότι είναι χαρούμενος για την επιτυχία της ομάδας του και ότι η φετινή της πορεία είναι ιστορική.

Ο Kill Bill ρωτήθηκε για την παρουσία κάποιων πρώην συμπαικτών του στο Βελιγράδι, αφού εκεί βρέθηκαν τόσο ο Θοδωρής Παπαλουκάς, όσο και ο Δήμος Ντικούδης. Ο κόουτς της ελληνικής ομάδας απάντησε ότι όλα τα χρόνια που αγωνιζόταν έχει χτίσει κάποιους ισχυρούς δεσμούς με μερικούς πρώην συμπαίκτες του και ήταν τιμή του που βρέθηκαν στον ημιτελικό. «Το μπάσκετ βοηθάει στο να δημιουργούνται τέτοιες σχέσεις και αισθάνομαι πολύ τυχερός», σημείωσε ο ίδιος.

Όσο για τα συναισθήματα του μετά την ανάδειξή τους ως κορυφαίο προπονητή του BCL, είπε: «Είναι φοβερό το συναίσθημα. Είναι κάτι που δεν περίμενα οπότε το χάρηκα πολύ. Αγαπώ πολύ το μπάσκετ, έχω το προνόμιο να κάνω αυτό που αγαπώ και να το συνδυάζω με την οικογένειά μου που είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Ευχαριστώ το Περιστέρι για την ευκαιρία που μου έδωσε».