Κορυφαίος προπονητής της σεζόν στο BCL o Σπανούλης (vid)

Κορυφαίος προπονητής της σεζόν στο BCL o Σπανούλης (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 13:16 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 27.04.2024

Το Περιστέρι βρέθηκε στο Final 4 του BCL και ο προπονητής του, Βασίλης Σπανούλης, αναδείχθηκε ο κορυφαίος της σεζόν στη διοργάνωση!

Το Περιστέρι βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε Final 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ο προπονητής του, Βασίλης Σπανούλης, βραβεύθηκε ως ο κορυφαίος της σεζόν στο BCL.

Ο Kill Bill κατάφερε το ακατόρθωτο, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια έμοιαζε με θαύμα στη γειτονιά της Δυτικής Αττικής. Το Περιστέρι πήγε στο Final 4 του BCL, εκεί όπου στον ημιτελικό αποκλείστηκε από την τενερίφη, ωστόσο αυτό δεν ακυρώνει την πετυχημένη χρονιά της ομάδας.

Στις βραβεύσεις των κορυφαίων της σεζόν, ο Τζο Ράγκλαντ είχε μια θέση στην καλύτερη πεντάδα. Λίγο αργότερα, ήρθε η ώρα του προπονητή του να παραλάβει το δικό του βραβείο ως ο κορυφαίος της σεζόν στη διοργάνωση!

Ο Βασίλης Σπανούλης εμφανώς συγκινημένος πήρε το βραβείο του και στις δηλώσεις του επισήμανε ότι είναι ομαδικό το βραβείο. Αφού ευχαρίστησε το σταφ του, ο κόουτς του Περιστερίου τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για εκείνον, όμως το σημαντικό ειναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός:

«Χάνεις - κερδίζεις πρέπει πάντα να στέκεσαι όρθιος. Να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Μερικές φορές οι ήττες είναι σημαντικότερες από τις νίκες. Χάσαμε από την Τενερίφη που έχει σπουδαίο προπονητή και ομάδα. Θέλουμε να επιστρέψουμε».

Τέλος, ευχαρίστησε τη σύζυγό του και τα παιδιά του που του στέκονται, επισημαίνοντας ότι το μπάσκετ είναι η ζωή του.

Δείτε το βίντεο με τις βραβεύσεις: