Στα ραντάρ του Ερυθρού Αστέρα ο Χίγκινς - Εκτός ένα μήνα ο Νέντοβιτς

Κόρι Χίγκινς

Στα ραντάρ του Ερυθρού Αστέρα ο Χίγκινς - Εκτός ένα μήνα ο Νέντοβιτς

Νίκος Καλαμπάκας 16:46 - 12.01.2024

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Αρμάνι και ο Ερυθρός Αστέρας είναι σε επαφές με τον Κόρι Χίγκινς για να καλύψει το κενό του.

Η νίκη του Ερυθρού Αστέρα στην έδρα της Αρμάνι έφερε και προβλήματα αφού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους Νέντοβιτς, Τεόντοσιτς και Τόμπι να αποχωρούν από το παρκέ σε τρεις συνεχόμενες φάσεις.

Ο Έλληνας κόουτς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νέντοβιτς για ένα μήνα, αφού οι εξετάσεις του έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη στους κοιλιακούς.

Αντίθετα ο Τεόντοσιτς δεν έχει κάτι σοβαρό και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του άμεσα, ενώ ο Τόμπι θα υποβληθεί σε μαγνητική στην πλάτη προκειμένου να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα από την πτώση του είναι σοβαρό ή όχι.

Η απουσία του Νέντοβιτς βάζει... δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου οι οποίοι κινήθηκαν άμεσα για να καλύψουν το κενό του και φέρονται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Κόρι Χίγκινς. Ο Αμερικάνος φέτος δεν έχει υπογράψει σε κάποια ομάδα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σκέφτεται να του προσφέρει συμβόλαιο προκειμένου να βρει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Νέντοβιτς, όσο παραμείνει στα... πιτς!

🔴Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής