Οι Τούρκοι στέλνουν τον Σλούκα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Κώστας Σλούκας

i

Σλούκας / ©intime

Οι Τούρκοι στέλνουν τον Σλούκα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Sportal newsroom 15:37 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:46 - 12.04.2023

Τουρκικά δημοσιεύματα εμφανίζουν τον Κώστα Σλούκα ως το Νο 1 στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα αναφέρουν πως η Βασίλισσα «πλησιάζει τον Έλληνα γκαρντ», το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι που μας έρχεται...

Πριν από ένα μήνα ισπανικά δημοσιεύματα τοποθέτησαν τον Κώστα Σλούκα στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ακολούθησαν ανάλογες φήμες και σενάρια από την Ιταλία και τώρα ήταν η σειρά των Τούρκων να ενισχύσουν την ιστορία και να αναφέρουν πως ο 33χρονος γκαρντ βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές της Βασίλισσας για την καλοκαιρινή της μεταγραφική ενίσχυση. 

Ο Σλούκας διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, που παρεμπιπτόντως έχει πάρει... φόρα με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών του καθώς την Μεγάλη Τρίτη υπέγραψε με τον Σακίλ ΜακΚίσικ και την Μεγάλη Τετάρτη με τον Τόμας Ουόκαπ

Το επικό βίντεο της ανανέωσης του Ουόκαπ - Προσπαθεί να παραγγείλει χταπόδι (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

14:55 - 12.04.2023

Το επικό βίντεο της ανανέωσης του Ουόκαπ - Προσπαθεί να παραγγείλει χταπόδι (vid)

Η νέα παραγωγή του Ολυμπιακού είχε και πάλι έμπνευση και χιούμορ, με τους «ερυθρόλευκους» να συνδέουν την είδηση της ανανέωσης συνεργασίας του Τόμας Ουόκαπ με ένα εξαιρετικό βίντεο όπου πρωταγωνιστεί ο Αμερικανός γκαρντ και έναν γκαρσόνι που προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς θέλει να παραγγείλει ο πελάτης του.

Όσο όμως, ο διεθνής γκαρντ είναι ελεύθερος μοιραία το όνομά του θα εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια. Σύμφωνα λοιπόν με το «Efsane Blok Medya» οι Μαδριλένοι έχουν αποφασίσει να διεκδικήσουν τον παίκτη, ελπίζοντας πως έχουν τύχη και πως ο Σλούκας δεν είναι δεδομένο ότι θα μείνει στον Πειραιά. Μάλιστα, εξηγούν ότι έχουν γίνει και βήματα προόδου στις επαφές αναφέροντας πως «η Ρεάλ πλησιάζει την απόκτηση του παίκτη». 

Βέβαια, η Ρεάλ ακόμα δεν έχει αποφασίσει με ποιον προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν, καθώς η θέση του Τσους Ματέο δεν θεωρείται δεδομένη και οι φημολογίες εμπλέκουν έντονα το όνομα του Ιταλού Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος είναι και ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας. 

Πάντως, η πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρη, καθώς επιθυμεί διακαώς να κρατήσει στο μεγάλο λιμάνι τον Κώστα Σλούκα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.