Marca: «Ο Παναθηναϊκός δίνει λευκή επιταγή στον Λάσο»

Ο Πάμπλο Λάσο

i

© Intime

Marca: «Ο Παναθηναϊκός δίνει λευκή επιταγή στον Λάσο»

Ηλίας Λαλιώτης 17:01 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 11.04.2023

Δημοσίευμα της Marca εμπλέκει ξανά τον Πάμπλο Λάσο με τον Παναθηναϊκό. Ποιες είναι οι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον πρώην κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ένας από τους βασικούς υποψήφιους, είναι ο Πάμπλο Λάσο. Δημοσίευμα από την Ισπανία εμπλέκει εκ νέου τους πράσινους με τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ τονίζοντας ότι η ελληνική ομάδα είναι ανάμεσα στους «μνηστήρες» που τον διεκδικούν.

Σε σημερινό (11/4) της δημοσίευμα, η ισπανική Marca καταπιάνεται με την επιστροφή του Πάμπλο Λάσο στους πάγκους, τονίζοντας ότι αρκετές ομάδες τον ερίζουν για τον πάγκο τους. Μια από αυτές είναι ο Παναθηναϊκός, ενώ οι υπόλοιπες είναι η Εφές και η Μπάγερν Μονάχου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης μετά τον αποκλεισμό τους από τα playoffs της Euroleague βρίσκονται σε φουρτούνα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών η μπάλα αναμένεται να πάρει και τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος δεν αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους πρώην πρωταθλητές Ευρώπης.

Να σημειωθεί ότι και ο Τούρκος έχει ακουστεί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ οι Ισπανοί σημειώνουν ότι ένα ντόμινο που δεν αποκλείεται να γίνει είναι να αναλάβει ο Αταμάν την Ρεάλ Μαδρίτης και ο Λάσο να καταλήξει στον Παναθηναϊκό.

«Ο κάποτε μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας ζει δύσκολες στιγμές. Δεν έχει πετύχει κάτι στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, ζώντας στη σκιά του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Ο Λάσο δεν θα είχε πρόβλημα να κοουτσάρει τον Παναθηναϊκό. Του δίνουν λευκή επιταγή», αναφέρουν οι Ισπανοί στο δημοσίευμα και μένει να δούμε αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.