Οι Μάβερικς σκοπεύουν να προτείνουν πολυετές συμβόλαιο στον Ίρβινγκ και ο Ντόντσιτς συμφωνεί

Κάιρι Ίρβινγκ

i

© photo by Tom Pennington / Getty Images / Ideal Images

Οι Μάβερικς σκοπεύουν να προτείνουν πολυετές συμβόλαιο στον Ίρβινγκ και ο Ντόντσιτς συμφωνεί

Γιώργος Γαβριλάκης 15:40 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:45 - 11.04.2023

Ο Μαρκ Κιούμπαν έχει μιλήσει με τον Ντόντσιτς και οι δυο τους έχουν αποφασίσει να συνεργαστούν και τη νέα σεζόν με τον Κάιρι Ίρβινγκ. Μάλιστα, το Ντάλας έχει αποφασίσει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Το ταλέντο του Κάιρι Ίρβινγκ είναι από αναμφισβήτητο μέχρι... σπάνιο. Το πρόβλημα με την περίπτωσή του αφορά τον χαρακτήρα του. Κάποιοι ενοχλούνται με τις απόψεις του κάποιοι και με τη συμπεριφορά του. 

Η αποτυχημένη χρονιά των Ντάλας Μάβερικς και ο αποκλεισμός από τα play offs δημιούργησε πολλές αμφιβολίες για το μέλλον του στο Ντάλας, ειδικά από τη στιγμή που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. 

Ο Τζα Μοράντ θέλει να γίνει ο «Βασιλιάς» του Μέμφις στη θέση του Έλβις Πρίσλεϊ (vid)
NBA

10:38 - 11.04.2023

Ο Τζα Μοράντ θέλει να γίνει ο «Βασιλιάς» του Μέμφις στη θέση του Έλβις Πρίσλεϊ (vid)

Η σύγκριση του Τζα Μοράντ με τον Έλβις Πρίσλεϊ είναι ακραία, αλλά όχι... άτοπη. Ο Βασιλιάς του Rock & Roll γεννήθηκε στο Μέμφις εκεί όπου οι Γκρίζλις πλέον πρωταγωνιστούν εξαιτίας του νεαρού γκαρντ με τα πολλά προβλήματα και τα ακόμα περισσότερα προσόντα.

Η συνεργασία του με τον Λούκα Ντόντσιτς τη φετινή περίοδο απέκτησε προοπτική, αλλά είχε και τα προβλήματά της, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Οι δυο τους όμως, έχουν πολύ καλή σχέση και μάλιστα ο Σλοβένος σταρ ελπίζει πως ο Ίρβινγκ θα επιστρέψει στο Ντάλας για τη νέα σεζόν. 

Ο ιδιοκτήτης των Καουμπόηδων, Μαρκ Κιούμπαν, έχει εξηγήσει πως το μόνο που θέλει «είναι ο Ντόντσιτς να μείνει για πάντα στην ομάδα», όπως έκανε ο Ντιρκ Νοβίτζκι, αλλά για να συμβεί αυτό οι Μαβς πρέπει να γίνουν ανταγωνιστικοί. Και προς αυτή την κατεύθυνση σκοπεύουν με το που ανοίξει η μεταγραφική περίοδο να προσφέρουν αμέσως στον Ίρβινγκ νέα συνεργασία. 

Οι φήμες αναφέρουν πως η διάρκεια αυτής θα είναι για τέσσερα χρόνια, κάτι πολύ δελεαστικό για έναν παίκτη που βρίσκεται στα 31 του και το βασικότερο όλων; Ο Ντόντσιτς έχει συνηγορήσει για τη ανανέωση της συγκεκριμένης συνεργασίας.