Στη Γερμανία ο Μουστάφα Φαλ

Μουστάφα Φαλ

i

©Intime

Στη Γερμανία ο Μουστάφα Φαλ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:26 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 06.10.2023

Ο Μουστάφα Φαλ είχε προγραμματισμένο ραντεβού στη Γερμανία, με τον προσωπικό του γιατρό, για να εξετάσει το γόνατό του.

Ο Μουστάφα Φαλ πάτησε παρκέ στο Σούπερ Καπ της Ρόδου, στην επιστροφή του στη δράση έπειτα από ένα διάστημα απραξίας. Άλλωστε με την επιστροφή του στην Ελλάδα, από το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA με την εθνική Γαλλίας, ο διεθνής σέντερ έχασε μέρες προπονήσεων, λόγω των ενοχλήσεών του στο γόνατο.

Ο Φαλ μάλιστα για το λόγο αυτό μετέβη στη Γερμανία, ώστε να συναντηθεί με τον γιατρό του, αναφορικά με την κατάσταση στο γόνατό του. Ο έμπειρος άσος νιώθει όλο και καλύτερα, κάτι που φάβηκε και από την παρουσία του στο «σμαραγδένιο νησί» τις προηγούμενες μέρες και με την κατάστασή του δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ενόψει και του μεγάλου αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την πρεμιέρα της Euroleague (06/10).

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα γύρω από την κατάστασή του, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να παρακολουθούν καθημερινά τον Γάλλο σέντερ. Σημαντική παράμετρος το γεγονός πως ο γιατρός ήταν καθυσηχαστικός μετά την εξέταση στο πόδι του Φαλ.

  Άλλα προβλήματα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν υπάρχουν. Καθώς και ο Ίγκνας Μπραζντέικις ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που οι νταμπλούχοι Ελλάδας αναμένεται να παρουσιαστούν πάνοπλοι και αποφασισμένοι για ακόμα μια νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.