Στην αγορά για παίκτη η Μακάμπι, σοβαρό το πρόβλημα του Μπόλντουιν

Στην αγορά για παίκτη η Μακάμπι, σοβαρό το πρόβλημα του Μπόλντουιν

Χρήστος Τσάλτας 10:23 - 03.10.2023

Ο τραυματισμός του Ουέιντ Μπόλντουιν μοιάζει πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να ετοιμάζεται να βγει στην αγορά για να καλύψει το κενό του.

Η έναρξη της σεζόν περιλάμβανε ατυχίες και αναποδιές για την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν ήταν μόνο η ήττα στον τελικό του Super Cup Ισραήλ από την Χάποελ Ιερουσαλήμ, αλλά και ο τραυματισμός του Ουέιντ Μπόλντουιν που έφερε αναστάτωση στις τάξεις της «ομάδας του λαού».

Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στην πλάτη και τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε έδειξαν πως θα μείνει εκτός για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ωστόσο το θέμα μοιάζει πιο σοβαρό.

Αυτό γιατί όπως αναφέρουν Μέσα από το Ισραήλ, ο τραυματισμός μοιάζει πιο σοβαρός από την αρχική διάγνωση, με τον Μπόλντουιν όχι μόνο να χάνει τα πρώτα παιχνίδια της Euroleague, αλλά να μένει στα πιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όσοι παρακολουθούν την κατάσταση μάλιστα τονίζουν πως πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στη δράση πριν από τον Νοέμβριο, γεγονός το οποίο δημιουργεί μεγάλο κενό στην περιφερειακή γραμμή των πρωταθλητών Ισραήλ. Έτσι, ο Όντεντ Κάτας και οι συνεργάτες του αναμένεται να βγουν άμεσα στην αγορά προκειμένου να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του.

Ο στόχος έιναι να αποκτηθεί ένας γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα, που θα παλισιώνει τον Λορένζο Μπράουν. Είναι προφανές όμως πως ενδεχόμενη απώελαι του Μπόλντουιν δημιουργεί τεράστιο κενο, το οποίο δύσκολα αναπληρώνεται, ειδικά σε αυτή τη φάση της σεζόν.