Λύθηκε το συμβόλαιο του Αγραβάνη με τη Μπρεογκάν και έρχεται στην Αθήνα!

Δημήτρης Αγραβάνης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Λύθηκε το συμβόλαιο του Αγραβάνη με τη Μπρεογκάν και έρχεται στην Αθήνα!

Γιάννης Πάλλας 12:14 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 10.10.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αποχώρησε λαμβάνοντας αποζημίωση από την Μπρεογκάν και θα συνεχίσει την αποκατάσταση του τραυματισμού στην Ελλάδα

Σε λύση του συμβολαίου του με την Μπρεογκάν προχώρησε ο Δημήτρης Αγραβάνης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Sportal! 

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ που τραυματίστηκε στον προσαγωγό θέλησε να κάνει την αποθεραπεία του στην Ελλάδα και γι’ αυτό τον λόγο οδηγήθηκε στη λύση του συμβολαίου του με την ισπανική ομάδα. 

Ένα συμβόλαιο που ήταν για 4+6 μήνες αποφάσισαν από κοινού να λυθεί με τον παίκτη να παίρνει την αποζημίωση του και να αποχωρεί.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης θα έρθει στην Αθήνα την Πέμπτη (12/10) προκειμένου να ξεκινήσει θεραπείες και ανάλογα εάν απαιτηθεί κιόλας να υποβληθεί σε επέμβαση στον προσαγωγό.

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος αποκατάστασης μέχρι την επιστροφή του στην δράση προσδιορίζεται στους δυο μήνες.

H FIBA ανακοίνωσε τις αναβολές αγώνων των ισραηλινών ομάδων
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:52 - 10.10.2023

H FIBA ανακοίνωσε τις αναβολές αγώνων των ισραηλινών ομάδων

Τα παιχνίδια της 17ης και 18ης Οκτωβρίου για την πρεμιέρα του Basketball Champions League που εμπλέξουν τις ομάδες του Ισραήλ (Χαποέλ Ιερουσαλή, Χάποελ Χολόν) λόγω του πολέμου αναβάλλονται και η FIBA παρακολουθεί τις εξελίξεις...

Μια εξέλιξη που δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος πήγε ορεξάτος και με διάθεση να παίξει καλό μπάσκετ στην Μπρεογκάν, αλλά ο τραυματισμός τον υποχρεώνει πλέον να κάνει υπομονή μέχρι να επανέλθει.