Κερ μαινόμενος τα έβαλε με το γήπεδο των Σανς: «Ήταν σαν κλαμπ, δεν μπορούμε απλώς να παίξουμε μπάσκετ;»

Στιβ Κερ

Κερ μαινόμενος τα έβαλε με το γήπεδο των Σανς: «Ήταν σαν κλαμπ, δεν μπορούμε απλώς να παίξουμε μπάσκετ;»

Sportal newsroom 09:39 - 24.11.2023

Έξαλλος με τους ανθρώπους του Footprint Center στο Φοίνιξ ήταν ο Στιβ Κερ, με τον προπονητή των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να διαμαρτύρεται για τις συνθήκες του αγώνα.

Το αποτέλεσμα του αγώνα των Φοίνιξ Σανς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορε ήταν το τελευταίο που απασχόλησε τον Στιβ Κερ με το πέρας του αγώνα. Διότι ο προπονητής της ομάδας από την Bay Area έφερε σε πρώτο πλάνο ένα διαφορετικό σκηνικό.

Ο Κερ δεν στάθηκε ούτε στη διαιτησία, καθώς ο Κρις Πολ αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές από τον... δήμιό του, Σκοτ Φόστερ, αλλά ουτε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Διότι σε πρώτο πλάνο για τον ίδιο βρέθηκαν οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

Το Footprint Center αποτελεί την έδρα της ομάδας των Φοίνιξ Σανς και ο Κερ έκανε παράπονα για την μουσική, τονίζοντας πως δεν μπορούσε να ακούσει σε καμία στιγμή τους συνεργάτες, αλλά και τους παίκτες του. Αυτό γιατί έκανε λόγο για ατμόσφαιρα κλαμπ στην South Beach, εκφράζοντας τα παράπονά του με οργισμένο τρόπο.

«Ήταν σαν ένα κλαμπ στην South Beach εκεί. Τι κάνουμε; Δεν μπορούσα να ακούσω κανέναν εκεί έξω. Αυτό ήταν σε όλο το παιχνίδι. Έπαιζε συνεχώς μουσική techno club. Δεν μπορούμε να παίξουμε απλώς μπάσκετ επιτέλους; Τι στο καλό; Το λέω πολύ σοβαρά», ήταν τα λόγια του πολύπειρου προπονητή, που θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για όσα συνάντησε κατά τη διάρκεια του 48λεπτου απέναντι στους «Ήλιους».