Στο κυνήγι της πρόκρισης οι Τίμπεργουλβς χωρίς τον Γκομπέρ

Τζόρνταν ΜακΛάγκλιν (#6), Τορίν Πρινς (#12), Ρούντι Γκομπέρ.

i

© photo by Jason Miller / Getty Images / Ideal Images

Στο κυνήγι της πρόκρισης οι Τίμπεργουλβς χωρίς τον Γκομπέρ

Sportal newsroom 21:52 - 10.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 10.04.2023

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς πρόκειται να διεκδικήσουν την είσοδό τους στα φετινά playoffs του NBA χωρίς την παρουσία του Ρούντι Γκομπέρ.

Ο διεθνής Γάλλος σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς θα είναι ο μεγάλος απών στην πρώτη απόπειρα διεκδίκησης της εισόδου τους στα φετινά playoffs του NBA μέσω των play in. Ο λόγος για τον Ρούντι Γκομπέρ μετά τη γροθιά που έριξε στον συμπαίκτη του Κάιλ Άντερσον κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ του παιχνιδιού με τους Πέλικανς.

Συγκεκριμένα ο Γκομπέρ θα είναι απών από το παιχνίδι που θα δώσουνε οι Τίμπεργουλβς με τους Λέικερς στο Λος Άντζελες (12/4, 5:00) κυνηγώντας τη νίκη που θα τους επιτρέψει να βρεθούνε στα φετινά playoffs του NBA.

Υπενθυμίζεται πως ο διεθνής Γάλλος σέντερ των «λυκων» γρονθοκόπησε τον συμπαίκτη του Άντερσον στον πάγκο της ομάδας και αφού παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, ακολούθως εκδιώχθηκε και του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού ενός παιχνιδιού.

Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη για τον Γκομπέρ. Αφού σε περίπτωση νίκης της ομάδας της Μινεσότα θα είναι παρών στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των playoffs στο Μέμφις με τους Γκρίζλις ενώ σε περίπτωση ήττας θα κάνει την επανεμφάνισή του στο δεύτερο παιχνίδι για το play in tournament με το νικητή του ζευγαριού Πέλικανς-Θάντερ.

Για την ιστορία ο διεθνής Γάλλος σέντερ της Μινεσότα στη φετινή πρώτη του χρονιά στην ομάδα έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 70 παιχνίδια όπου έχει κατά μέσο όρο 13.4 πόντους, 11.6 ριμπάουντ, 1.4 τάπες και 1.2 ασίστ σε 30.7 λεπτά συμμετοχής.