Στο ΟΑΚΑ οι Κινγκς για χάρη του Σάσα Βεζένκοφ

Σάσα Βεζένκοφ

i

Σάσα Βεζένκοφ / © Intime

Στο ΟΑΚΑ οι Κινγκς για χάρη του Σάσα Βεζένκοφ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:58 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:30 - 17.03.2023

Οι Σακραμέντο Κινγκς θα έχουν εκπροσώπηση στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, με ανθρώπους της ομάδας του Σακραμέντο να παρακολουθούν από κοντά τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει τραβήξει για τα καλά πάνω του τα βλέμματα των Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι για ακόμα μια φορά θα παρακολουθήσουν από κοντά τον σταρ του Ολυμπιακού

Οι «Βασιλιάδες» έχουν τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοφ και, παρότι ο ίδιος ο παίκτης τους έριξε πόρτα το περασμένο καλοκαίρι, εκείνοι συνεχίζουν να τον παρακολουθούν στενά. 

Αν ο Βεζένκοφ δεν βγει MVP της σεζόν θα είναι έγκλημα

Αν ο Βεζένκοφ δεν βγει MVP της σεζόν θα είναι έγκλημα

Ο Ολυμπακός πέρασε και από το Κάουνας, με τον Σάσα Βεζένκοφ να κάνει για ακόμα μια φορά τη διαφορά και να δείχνει ότι το βραβείο του MVP επιβάλλεται να καταλήξει στα χέρια του! Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Για χάρη του Βεζένκοφ ια βρεθεί στη χώρα μας ο αντιπρόεδρος των Σακραμέντο ΚινγκςΦιλ Τζάμπουρ, μαζί με τον τζένεραλ μάνατζερ, Μόντε ΜακΝέρ.

Οι δύο τους αναμένονται στο ΟΑΚΑ, για να δουν το «αιώνιο» ντέρμπι του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Τζάμπουρ θα παραμείνει στην Ελλάδα, καθώς θα δει την Τρίτη (21/3) και το ματς με το Λαύριο.

Αυτή, θα είναι η τρίτη επίσκεψη ανθρώπων των Κινγκς στην Ελλάδα για τον Βεζένκοφ. Φέτος έχει προηγηθεί αυτή του Ουές Ουίλκοξ στην Πυλαία και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και του βοηθού προπονητή της ομάδας, Τζέι Τριάνο, ο οποίος ήταν στο Ηράκλειο της Κρήτης, για το Final 8 του Κυπέλλου.

Ο τελευταίος μάλιστα είχε μιλήσει και στην κάμερα του Sportal, αποθεώνοντας τον Σάσα Βεζένκοφ και την εξέλιξή του.