Τι ισχύει για την εξάδα μετά την ήττα της ΑΕΚ Betsson από το Περιστέρι

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

i

©Intime

Τι ισχύει για την εξάδα μετά την ήττα της ΑΕΚ Betsson από το Περιστέρι

Χρήστος Τσάλτας 23:53 - 23.03.2024

Τα δεδομένα για την τελική κατάταξη της Stoximan Basket League μετά την ήττα της ΑΕΚ από το Περιστέρι. Κολοσσός Ρόδου και ΠΑΟΚ απειλούν την Ένωση στη μάχη της 6ης θέσης.

Η ήττα της ΑΕΚ Betsson από το Περιστέρι παρατείνει την αγωνία για την έκτη θέση της κατάταξης στην Stoiximan Basket League.

Το παιχνίδι που θα καθόριζε, σε μεγάλο βαθμό, την έκτη θέση της Stoiximan Basket League κατέληξε στα χέρια του Περιστερίου. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έδειξε χαρακτήρα στο κλειστό των Λιοσίων, κόντρα στην ΑΕΚ Betsson και έφυγε με τη νίκη από το παρκέ, ρίχνοντας μάλιστα και 100άρα (101-97).

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Ηλία Ζούρου θα πρέπει να περιμένει τα αποτελέσματα της Κυριακής, στα παιχνίδια Κολοσσός Ρόδου - Μαρούσι και Καρδίτσα - ΠΑΟΚ, για να μάθει τη θέση της στην τελική κατάταξη.

Εξαλλος ο Ζούρος στην κάμερα μετά την ήττα της ΑΕΚ Betsson: «Αυτό που γίνεται φέτος ειναι αστείο» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:42 - 23.03.2024

Εξαλλος ο Ζούρος στην κάμερα μετά την ήττα της ΑΕΚ Betsson: «Αυτό που γίνεται φέτος ειναι αστείο» (vid)

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από το Περιστέρι στα Λιόσια και είδε τους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη να παίρνουν την 3η θέση της βαθμολογίας και μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της, Ηλίας Ζούρος, ξέσπασε μπροστά στις κάμερες. Ο Έλληνας προπονητής σε έξαλλη κατάσταση επισήμανε ότι δεν πρέπει να παίζονται τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής σε διαφορετικές μέρες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Η ΑΕΚ Betsson θα τερματίσει στην έκτη θέση, σε περίπτωση ήττας του Κολοσσού Ρόδου από την ομάδα των βορείων προαστίων. Θα είναι έκτη όμως, ακόμα και αν κερδίσουν οι Ροδίτες. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να κερδίσει και ο ΠΑΟΚ στην Καρδίτσα την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου.

Αν ο Κολοσσός καταφέρει να φτάσει στη νίκη απέναντι στο Μαρούσι και την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ ηττηθεί από την Καρδίτσα στο κλειστό «Γ.Μπουρούσης«, τότε η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα θα τερματίσει έκτη, με την Ένωση στην έβδομη θέση, που θα την φέρει στο δεύτερο bracket για τις θέσεις 7-12.

Η αγωνία στο πρωτάθλημα παρατείνεται, για ΑΕΚ Betsson, Κολοσσό Ρόδου και ΠΑΟΚ, με τα παιχνίδια των δύο τελευταίων να κρίνουν τα πάντα για την τελική κατάταξη και την εξάδα.