ΜακΚίσικ: «Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό συνειδητοποίησα ότι είμαι στο ανώτερο επίπεδο»

ΜακΚίσικ: «Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό συνειδητοποίησα ότι είμαι στο ανώτερο επίπεδο»

Νίκος Καλαμπάκας 22:03 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:46 - 28.02.2024

Η σειρά της Euroleague "Overseas" έφτασε στο τέλος της και οι Κάιλ Χάινς, Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντονάτας Μοντεγιούνας μοιράζονται με το κοινό τις εμπειρίες τους από τα γυρίσματα!

Την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στο ντοκιμαντέρ της Euroleague στο οποίο πρωταγωνίστησαν, μοιράστηκαν σε podcast του Κάιλ Χάινς οι τρεις πρωταγωνιστές της σειράς «overseas», στο 4ο και τελευταίο επεισόδιο.

Ο ΜακΚίσικ δήλωσε ενθουσιασμένος που συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ με τους Μοτεγιούνας και Χάινς, επισημαίνοντας ότι το πρότζεκτ με τους δύο αυτούς παίκτες μοιάζει σπουδαίο.

«Για μένα να είμαι στο πάνελ με τους δύο αυτούς παίκτες είναι κάτι πολύ σπουδαίο, σημαίνει τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά. «Όταν ξεκινήσαμε μάλιστα να γράφουμε, συνειδητοποίησα πόσο σπουδαίο πράγμα είναι αυτό που συμμετέχω. Η γυναίκα μου ήταν άνετη, όμως εγώ είμαι λίγο ντροπαλός», συνέχισε.

Ο Κάιλ Χάινς αποκάλυψε ότι η γυναίκα του ήταν αρκετά ενθουσιασμένη για το γύρισμα, επισημαίνοντας ότι σχεδίασε τα πάντα στην εντέλεια, από το τι θα φοράει μέχρι το που θα στηθεί για το γύρισμα. Στη συνέχεια ρώτησε τους δύο αθλητές πως αντέδρασαν οι δικές τους γυναίκες για το εγχείρημα, με τον ΜακΚίσικ να απαντά ότι η Μπέριλ θα είναι υποψήφια για τον α' γυναικείο ρόλο αν κρίνει από τις αντιδράσεις της!

«Ακόμα και η οικογένειά μου στις ΗΠΑ ήταν πολύ ενθουσιασμένη για αυτό το ντοκιμαντέρ», προσθέτει ο γκαρντ του Ολυμπιακού. «Το να παίζεις σε ένα πρωτάθλημα όπως η Euroleague είναι φοβερό από μόνο του, πόσο μάλλον όταν σε κινηματογραφούν», συνεχίζει ο ΜακΚίσικ!

Ο παίκτης του Ολυμπιακού αποκάλυψε μάλιστα ότι όταν είχε έρθει η Αρμάνι στην Αθήνα να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, η Μπέριλ γνώρισε την οικογένειά του και του έλεγε ότι η μητέρα του Χάινς είναι πολύ γλυκιά.

O Kάιλ Χάινς εξηγώντας πως βίωσε τα γυρίσματα της σειράς, τόνισε ότι ήταν περίεργο να βλέπει τον εαυτό του στα jumbotron του γηπέδου, την ώρα που έκανε ζέσταμα (η Euroleague είχε προβάλει τα επεισόδια πριν τους αγώνες της). Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είπε «Είδα τη γέννηση του παιδιού μου μπροστά σε 16.000 κόσμο και ένιωσα άβολα, αφού κατά κάποιο τρόπο εκθέτω την προσωπική μου ζωή».

Στη συνέχεια ο ΜακΚίσικ τόνισε ότι για τον ίδιο δεν ήταν τόσο άβολα τα γυρίσματα, αφού στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε παρόμοια πρότζεκτ. Ο ίδιος απόλαυσε τα γυρίσματα και έδωσε συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στο "overseas", ενώ επισήμανε ότι μπορεί να εξέθεσαν την προσωπική τους ζωή, ωστόσο αυτό έγινε για καλό σκοπό και το απόλαυσε. «Όταν είδα τον εαυτό μου στις οθόνες, είπα "εδώ είμαστε, πάμε"», αναφέρει ο Αμερικανός του Ολυμπιακού.

Ο Κάιλ Χάινς επισήμανε στον ΜακΚίσικ ότι κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου ο Σακ είχε τηλεφωνήσει στην αδερφή του να της πει ότι μόλις είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και εκείνη χάρηκε, ζητώντας του να εξηγήσει τι σήμαινε αυτό για τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του:

«Όλοι ξέρουν πως νιώθω στην Αθήνα κι εσύ Χάινς είχες την ευχαρίστηση να αγωνιστείς για τον Ολυμπιακό. Για μένα ήταν σπουδαίο πράγμα να έρθω στην Ευρώπη και να αγωνιστώ με τον Ολυμπιακό στην Euroleague, ένα πρωτάθλημα που δεν το γνώριζα τότε. Με τον καιρό συνειδητοποίησα ότι βρισκόμουν στο ανώτερο επίπεδο και σκέφτηκα "εδώ ανήκω, εδώ πρέπει να είμαι". Λατρεύω την Αθήνα κι εγώ και η οικογένειά μου και ελπίζω μετά τα δύο επόμενα χρόνια να κάνω και το τελευταίο μου συμβόλαιο στον Ολυμπιακό», λέει ο ΜακΚίσικ. «Για έναν άνθρωπο από τις ΗΠΑ Ελλάδα σημαίνει νησιά. Όταν έρχεσαι όμως εδώ βλέπεις ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην Αθήνα και τα ελληνικά νησιά».

Τέλος, οι τρεις άνδρες επισημαίνουν ότι έκαναν με χαρά το ντοκιμαντέρ και πως θα συμμετείχαν εύκολα σε ένα νέο γύρο επεισοδίων, αφού για όλους ήταν μια καταπληκτική εμπειρία.