Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πλήρωσε την τεχνική ποινή στο Final 8 με... σούσι!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πλήρωσε την τεχνική ποινή στο Final 8 με... σούσι!

Νίκος Καλαμπάκας 17:03 - 28.02.2024

Ο Ολυμπιακός είχε... τραπέζι την Τετάρτη 28/2, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεπλήρωσε το χρέος του για την τεχνική ποινή που είχε δεχθεί στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε το τραπέζι στους παίκτες του Ολυμπιακού ξεπληρώνοντας έτσι το... χρέος του για την τεχνική ποινή που είχε δεχθεί στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Πειραιά είχε προαναγγείλει ότι ο κόουτς θα κάνει το τραπέζι, μένοντας πιστός στους εσωτερικούς κανονισμούς. Μάλιστα, ο Έλληνας προπονητής πλήρωσε και για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, όπως είχε υποσχεθεί μετά τη λήξη του τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η ενημέρωση των Πειραιωτών αναφέρει:

«Οι κορυφαίοι έχουν χρέη και πληρώνουν με… sushi! Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έκανε σήμερα (28/02) το τραπέζι σε όλα τα μέλη της ομάδας, προκειμένου να «ξεχρεώσει» την τεχνική ποινή που δέχθηκε στον ημιτελικό του Final 8.

Αξίζει να σημειωθεί πως «κάλυψε» -όπως είχε υποσχεθεί- και το ποσό που «βάρυνε» τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη από τα δικά του… παραπτώματα!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, στον Ολυμπιακό έχουμε… τιμοκατάλογο για όλες τις παραβάσεις, μικρές και μεγάλες! Ωστόσο, το ποσό που συγκεντρώνεται δεν πάει σε κάποιο ταμείο, αλλά μετατρέπεται σε ένα πλούσιο τραπέζι!».