Τα στατιστικά του Ολυμπιακού: «Έλιωσε» στο παρκέ ο Παπανικολάου, δεν βρήκε αντίδοτο στον Μιλουτίνοφ η Παρτίζαν

Ολυμπιακός - Παρτίζαν

i

©Intime

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού: «Έλιωσε» στο παρκέ ο Παπανικολάου, δεν βρήκε αντίδοτο στον Μιλουτίνοφ η Παρτίζαν

Νίκος Καλαμπάκας 00:28 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 00:32 - 20.10.2023

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε το πεντάλεπτο της παράτασης προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Παρτίζαν, σε ένα πραγματικό «θρίλερ» στο ΣΕΦ, το οποίο τελικά κέρδισε με σκορ 98-94.

Ο Ολυμπιακός πήρε δύσκολη νίκη κόντρα στην Παρτίζαν στο ΣΕΦ, σε έναν αγώνα που χρειάστηκε να κάνει το step up ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και να «μιλήσουν» σε κρίσιμες στιγμές οι Μιλουτίνοφ, Ουόκαπ και Κάνααν.

Οι ερυθρόλευκοι είδαν τους Σέρβους να ξεφεύγουν με 14 πόντους στην 3η περίοδο, όμως δεν πτοήθηκαν, έσφιξαν την άμυνά τους και τελικά επικράτησαν στην παράταση με σκορ 98-94.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Πειραιά αναδείχθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. ο οποίος σημείωσε 19 πόντους και έβαλε κρίσιμες βολές όταν οι Σέρβοι φαίνονταν να παίρνουν το παιχνίδι.

Ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού μάζεψε 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης όντας ο X Factor της αναμέτρησης.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε MVP. Ο σέντερ των Πειραιωτών δεν είχε αντίπαλο στο καλάθι και για να τον σταματήσουν οι αντίπαλοι έπρεπε να του κάνουν φάουλ. Ο ίδιος εκτέλεσε 12/14 βολές, ενώ συνολικά κέρδισε 10 φάουλ από τους αντιπάλους του.

Ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου αγωνίστηκε 39.35''. Ο ίδιος «έλιωσε» στο παρκέ, έδωσε πολύτιμες βοήθειες στην άμυνα και όταν ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεσή του για να επιστρέψει από το -14, αποτέλεσε έναν από τους παράγοντες της ανατροπής.

Ο Τόμας Ουόκαπ ήταν άστοχος πίσω από τα 6.75, αφού ευστόχησε μονάχα σε ένα από τα οκτώ τρίποντα που επιχείρησε.

Ο Αϊζάια Κάνααν ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 11 πόντους και αν δεν είχε 4 φάουλ, ίσως να βρισκόταν στο παρκέ περισσότερο χρόνο από τα 24:25'' που αγωνίστηκε.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά των παικτών του Μπαρτζώκα:

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα