Ο Μιλουτίνοφ στο Sportal Euroleague Show: «Μείναμε ενωμένοι ως το τέλος» (vid)

Ο Μιλουτίνοφ στο Sportal Euroleague Show: «Μείναμε ενωμένοι ως το τέλος» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:22 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 20.10.2023

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στην εκπομπή Sportal Euroleague Show και στάθηκε στην ώθηση που πήρε ο Ολυμπιακός από τον κόσμο, ενώ υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες έμειναν ενωμένοι μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, κόντρα στην Παρτίζαν με το τελικό 98-94 να χαρίζει στην ομάδα του Πειραιά την δεύτερη νίκη της στη φετινή σεζόν, στην Euroleague.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναφέρθηκε στα σημεία που έκριναν το αποτέλεσμα στο ΣΕΦ και τόνισε οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έμειναν ενωμένοι ως το τέλος και δεν παράτησαν την προσπάθεια ώστε να φτάσουν στη μεγάλη νίκη και έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου.

Όσα είπε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην εκπομπή Sportal Euroleague Show:

Για τη νίκη κόντρα στην Παρτίζαν: «Μείναμε ενωμένοι ως το τέλος. Βάλαμε τον εαυτό μας σε δύσκολη θέση. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα. Δεν τα παρατήσαμε και πήραμε μια μεγάλη νίκη».

Για το ξύλο που δέχτηκε από τους ψηλούς της Παρτίζαν: «Είναι σε μια θέση που συνηθίζω. Έτσι είναι το παιχνίδι, οπότε ήταν συνηθισμένο για μένα».

Για τις απουσίες: «Ακόμα δεν είμαστε στη θέση που είμαστε. Είναι τρελό γιατί δεν έχουμε κάνει ακόμα μια προπόνηση όλοι μαζί».

Για την ώθηση που πήρε από τον κόσμο: «Μου έλειψε ο κόσμος. Υπήρχαν στιγμές που ήμουν κουρασμένος, όμως πήραμε ενέργεια από τον κόσμο. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Βρήκα καύσιμο στον κόσμο. Παίζαμε κόντρα στην Παρτίζαν και έχουμε μεγάλο σεβασμό για αυτή την ομάδα. Αν δεν ήταν η Παρτίζαν δεν θα έπαιζα σε αυτό το επίπεδο».