Λαρεντζάκης στο Sportal Euroleague show: «Αυτές οι νίκες χτίζουν χαρακτήρα»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Sportal Euroleague Show

Λαρεντζάκης στο Sportal Euroleague show: «Αυτές οι νίκες χτίζουν χαρακτήρα»

Sportal newsroom 00:17 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 20.10.2023

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρτίζαν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μιλώντας στο Sportal Euroleague Show.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στη νίκη με 98-94 επί της Παρτίζαν. Ο Έλληνας γκαρντ σημείωσε 19 πόντους χωρίς να χάσει, μάλιστα, βολή βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να φτάσει στη νίκη.

Μετά το τέλος του ματς, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο Sportal Euroleague Show. Ο διεθνής γκαρντ σημείωσε ότι αυτές οι νίκες χτίζουν χαρακτήρα.

«Μεγάλη ένταση, τρομερά συναισθήματα. Έπαιξαν ρόλο κάποιες άμυνες που βγάλαμε. Ήταν πάρα πολύ σημαντική κυρίως με τον τρόπο που ήρθε. Αυτές οι νίκες χτίζουν χαρακτήρα.

Θέλω να είμαι όσο πιο πολύ συγκεντρωμένος γίνεται. Πρέπει να μας προβληματίσει η χαλαρότητα που δείξαμε στην τρίτη περίοδο. Το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι πολύ υψηλό. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ.

Ο κόσμος πάντα μας βοηθάει. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, δεν έχουμε παίξει όλοι μαζί. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Ξέρουμε τη συνταγή. Προχωράμε», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

«Η ομάδα είναι συσπειρωμένη ούτως ή αλλιώς», σημείωσε ο Λαρεντζάκης για τα προβλήματα τραυματισμών.

Ο διεθνής γκαρντ απέφυγε να απαντήσει στο τι σκεφτόταν κατά τη διάρκεια των τελευταίων βολών. «Δεν μπορώ να απαντήσω on camera! Είχα αυτοπεποίθηση και τις έβαλα», σημείωσε χαρακτηριστικά.