Το ξεκάθαρο μήνυμα φυγής του Ντόρσεϊ: «Ασέβεια σε όλο της το μεγαλείο, ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν»
i

© Euroleague Basketball

Το ξεκάθαρο μήνυμα φυγής του Ντόρσεϊ: «Ασέβεια σε όλο της το μεγαλείο, ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν»

Γιώργος Γαβριλάκης 16:15 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 24.03.2024

O Τάιλερ Ντόρσεϊ, όταν εγκατέλειψε για δεύτερη φορά το ΝΒΑ, βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για την Φενέρμπαχτσε. Οι μέρες του όμως εκεί, απ' ότι φαίνεται, είναι μετρημένες...

Μία ανάρτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ στα κοινωνικά δίκτυα, κατ' αρχάς αφορούσε το παράπονό του για την έλλειψη σεβασμού που νοιώθει εδώ και πολύ καιρό. Όχι μόνο από ανθρώπους και ΜΜΕ που τον κριτικάρουν για τις επιδόσεις του και για την παρουσία του στην Φενέρμπαχτσε, αλλά και για την συμπεριφορά της ίδιας της ομάδας απέναντί του.

Νοιώθει, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (τέως Twitter), πως «η ασέβεια έφθασε στο ανώτερο επίπεδο όλων των εποχών!» και συμπλήρωσε πιο... δεικτικά πως «ανυπομονώ για τη σεζόν 2024-25».

Από την φράση του και βάσει λογικής, προκύπτει πως σε λίγους μήνες, ο 28χρονος Ελληνοαμερικανός σουτέρ, δεν θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη. Τουλάχιστον δεν θα βρίσκεται εκεί για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε, με την οποία δεν «έδεσε» ποτέ και μάλλον (εκ του αποτελέσματος) μετάνιωσε που επέλεξε αυτή την ομάδα για να επιστρέψει από το ΝΒΑ στην Γηραιά Ήπειρο.

Έχει κάνει καλά και σημαντικά ματς στη σεζόν, αλλά αποσπασματικά. Έχει βάλει τρεις φορές πάνω από 20 πόντους, με season high τους 28 πόντους που σημείωσε κόντρα στην Βαλένθια για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Συνολικά, έχει στην σεζόν του 9,2 πόντους με 47,4% στα τρίποντα. Διόλου άσχημα από πλευράς... αριθμητικής, αλλά ο Ντόρσεϊ δεν είναι ευχαριστημένος με το κλίμα στην Φενέρμπαχτσε και σίγουρα όχι με τον ρόλο που του προσέφερε στην αρχή της σεζόν ο Δημήτρης Ιτούδης, αλλά και στη συνέχεια ο Σαρούνας Γιασικεβίτσους που αντικατέστησε τον Έλληνα τεχνικό.

Τζον Πουλακίδας: Ο νεαρός γκαρντ του Γέιλ, με ρίζες από την Σπάρτη, που έγινε ξαφνικά το κεντρικό πρόσωπο του NCAA (vids)
REST OF THE WORLD

15:45 - 24.03.2024

Τζον Πουλακίδας: Ο νεαρός γκαρντ του Γέιλ, με ρίζες από την Σπάρτη, που έγινε ξαφνικά το κεντρικό πρόσωπο του NCAA (vids)

O παππούς του, Ιωάννης, από την Σπάρτη βρέθηκε στο Σικάγο τη δεκαετία του '50. «Έπιασε» λεφτά, άνοιξε εστιατόριο και την δουλειά την... τρέχει πλέον ο γιός του Μάικ. Ο πατέρας του 20χρονου Τζον Πουλακίδα, ο οποίος τις τελευταίες ώρες είναι η μεγαλύτερη φίρμα στο Κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Διότι, με το Πανεπιστήμιο του Γέιλ, απέκλεισε το Όμπορν και συνεχίζει την πορεία του στην «Τρέλα του Μαρτίου» στο NCAA.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, απ' ότι φαίνεται θα αποτελέσει ένα «καυτό» όνομα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και η Ελληνική του υπηκοότητα θα δελεάσει σίγουρα δύο ομάδες: Τον... πρώην του Ολυμπιακό, με τον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2021–2022, αλλά και τον Παναθηναϊκό!