Ανακούφιση για Ντόρσεϊ στη Φενέρ: Έβγαλε όλη την προπόνηση και παίζει στη «διαβολοβδομάδα»

Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ανακούφιση για Ντόρσεϊ στη Φενέρ: Έβγαλε όλη την προπόνηση και παίζει στη «διαβολοβδομάδα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:22 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 01.01.2024

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έβγαλε όλη την προπόνηση της Φενέρμπαχτσε, με τον Έλληνα γκαρντ να είναι κανονικά στην διάθεση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους Ερυθρό Αστέρα και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Φενέρ με την Μπούρσασπορ, όμως το πρόβλημα δεν αποδείχθηκε σοβαρό.

Ο διεθνής γκαρντ έβγαλε όλο το πρόγραμμα της πρωτοχρονιάτικης προπόνησης, χωρίς κανέναν περιορισμό, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι κανονικά στην διάθεση του Σάρας για τα δύσκολα ματς που έρχονται.

Η Φενέρ αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στην Πόλη (2/1 στις 19:45) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (4/1 στις 19:45), επίσης στην έδρα της με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να μην έχει στην διάθεσή του μόνο τον Μέτετσαν Μπιρσέν που παραμένει εκτός δράσης.

Αυτό σημαίνει πως ο Ντόρσεϊ παραμένει στη Φενέρμπαχτσε και οι φήμες των τελευταίων ημερών περί αποχώρησής του από την Τουρκία φαίνεται πως διαλύονται οριστικά, τουλάχιστον ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Θυμίζουμε πως εάν παίξει με τον Ερυθρό Αστέρα, το πρώτο της τουρκικής ομάδας στον δεύτερο γύρο τότε δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση με άλλη ομάδα για φέτος.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού έχει 9.3 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά 20:30 σε 14 αγώνες της EuroLeague.