Ταϊρίς Ράις: «Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει 15 προπονητές σε 3 χρόνια, θα μπορούσα κι εγώ να τον προπονήσω»

Ταϊρίς Ράις

i

©Intime

Ταϊρίς Ράις: «Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει 15 προπονητές σε 3 χρόνια, θα μπορούσα κι εγώ να τον προπονήσω»

Sportal newsroom 18:28 - 28.03.2023

Ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού απάντησε σε tweet του Ποτσέκο ότι με τις τόσες συχνές αλλαγές προπονητών που κάνουν οι «πράσινοι», θα μπορούσε κι αυτός να προπονεί την ομάδα.

Ο Τζανμάρκο Ποτσέκο δήλωσε στο twitter ότι προτιμά να συνεργάζεται με ευρωπαίους γκαρντ παρά με Αμερικάνους και στα σχόλια επικράτησε πανικός!

Ο κόουτς της εθνικής Ιταλίας έβαλε φωτιές στο twitter όταν σχολίασε τις διαφορές των ευρωπαίων γκαρντ από αυτούς των ΗΠΑ. Κάποιος χρήστης του έκανε παρατήρηση ότι δεν είναι σωστό να λέει τέτοια πράγματα επειδή ο ρόλος του είναι τέτοιος, όμως κάπου εκεί η συζήτηση έγινε πιο επιθετική, αφού ενεπλάκη ένας γκαρντ από την Αμερική.

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ταϊρίς Ράις ο οποίος αρχικά αναρωτήθηκε ποιος είναι ο Ποτσέκο. Τότε κάποιος άλλος χρήστςη απάντησε στον Αμερικάνο γκαρντ ότι είναι προπονητής της εθνικής Ιταλίας, ενώ τον ήθελε και ο Παναθηναϊκός.

Ο Ράις δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη για να σχολιάσει την πρώην του ομάδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Σε αυτή τη φάση μπορώ και εγώ να προπονήσω τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να έχει αλλάξει 15 προπονητές σε τρία χρόνια», είπε.

Στη συζήτηση πετάχτηκε και ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος είχε ρόλο... πυροσβέστη: «Λέει απλά την άποψή του. Νομίζω όμως ότι είναι λάθος», ανέφερε ο γκαρντ της Μονακό.