Απέφυγε τα χειρότερα ο Χαλιμπάρτον, επιστρέφει σύντομα στη δράση

Ταϊρίς Χαλιμπάρτον

i

@Photo by Andy Lyons/Getty Images

Απέφυγε τα χειρότερα ο Χαλιμπάρτον, επιστρέφει σύντομα στη δράση

Χρήστος Τσάλτας 18:35 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 09.01.2024

Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι των Πέισερς κόντρα στους Σέλτικς, όμως τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν ζημιά.

Ανακούφιση στο στρατόπεδο των Ιντιάνα Πέισερς, με την κατάσταση του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. Ο πλέι μέικερ της ομάδας του Ρικ Καρλάιλ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, στο οποίο η ομάδα του πήρε τη νίκη με 133-131, με την ανησυχία να είναι έντονη.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που άπαντες περίμεναν στην Ιντιανάπολις ήρθαν να φέρουν ηρεμία και πάλι στις τάξεις της ομάδας. Αυτό γιατί ο ηγέτης του συνόλου υπέστη διάταση στον αριστερό μηριαίο, κάτι που σημαίνει πως απέφυγε τη μεγάλη ζημιά και θα χρειαστεί να μείνει για μικρό χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να απουσιάσει τις επόμενες δύο εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι 100% στις αρχές Φεβρουαρίου, για να ηγηθεί των Πέισερς στο φίνις της σεζόν.

Το σημαντικότερο ωστόσο με την κατάστασή του ήταν πως απέφυγε τα χειρότερα, καθώς ο τρόπος που αποχώρησε από το παρκέ προκάλεσε έντονη ανησυχία για την διαθεσιμότητά του στη συνέχεια της σεζόν. Έτσι, οι Πέισερς θα μπορούν να συνεχίσουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους με τον ηγέτη τους σε θέση μάχης.

Την φετινή σεζόν ο Χαλιμπάρτον κάνει σπουδαία πράγματα με την κίτρινη φανέλα, παίζοντας μπάσκετ πολύ υψηλού επιπέδου. Γεγονός το οποίο αποτυπώνεται και στους αριθμούς του, έχοντας 24,2 πόντους και 12,7 ασίστ ως ώρας, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους Πέισερς στο δρόμο για τα πλέι οφ.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές και όλη τη δράση της Τρίτης