Τακιανός: «Κάναμε πολλά λάθη απέναντι στον Άρη»

Φώτης Τακιανός

i

BCL

Τακιανός: «Κάναμε πολλά λάθη απέναντι στον Άρη»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:23 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 11.02.2024

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη, με τον έμπειρο κόουτς να στέκεται στα λάθη που έκανε η ομάδα του.

Ο Φώτης Τακιανός στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η ομάδα του έκανε πολλά αβίαστα λάθη απέναντι στον Άρη, ενώ σε ερώτηση για τα πολλά άστοχα τρίποντα ανέφερε πως στον ΠΑΟΚ ψάχνουν να βρουν την λύση στον τομέα αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Τακιανού:

«Ξέραμε το βαθμό δυσκολίας του, προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γινόταν στη διαδικασία της συγκέντρωσης και της τακτικής. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας στο πρώτο ημίχρονο και μας επέτρεψε να είμαστε κοντά στο σκορ και να ελέγχουμε το ρυθμό που ήθελε να επιβάλει ο Άρης. Η εικόνα μας αλλάζει η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο από τα αβίαστα λάθη. Κάναμε πολλά λάθη και μάλιστα κοντά στο κέντρο, κάτι που έδινε στον Άρη την ευκαιρία να βάζει εύκολους πόντους.

Η ζημιά από αβίαστο λάθος είναι μεγάλη. Προσπαθούσαμε να περιορίσουμε τον Άρη και να ελέγξουμε το παιχνίδι. Στο τέλος υπήρχε κούραση και τα φάουλ και ένα σημείο λόγω των τριών νέων παικτών, που είχαμε κάποια σοβαρά χρονικά σημεία ασυνεννοησίας. Συγχαρητήρια στον Άρη και καλή συνέχεια. Εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε και να παρουσιάσουμε μεγαλύτερη ομοιογένεια εναντίον του Άρη για το Final 8.

Για τα πολλά άστοχα τρίποντα: «Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχει ένα έλλειμμα στο κομμάτι αυτό».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Τσαϊρέλη στο δεύτερο ημίχρονο: «Υπήρχε θέμα τακτικής, δεν είχε κάποιο πρόβλημα ο Τσαϊρέλης. Ψάχναμε έναν παίκτη που θα μπορεί να εκτελέσει από το τρίποντο και θέλαμε να ψηλώσουμε λίγο το σχήμα μας όπως έκανε ο Άρης».

🔴Sportal Sunday Live με ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και όλο το ρεπορτάζ από την Τούμπα

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }