Τακιανός: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας»

Φώτης Τακιανός

i

©InTime

Τακιανός: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας»

Νίκος Καλαμπάκας 19:05 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:05 - 25.04.2023

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Φώτη Τακιανού, ενόψει του game 2 των Playoffs της Basket League απέναντι στον Προμηθέα.

Στην Πάτρα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης 25/4 η αποστολή του ΠΑΟΚ, εκεί όπου ο δικέφαλος του βορρά θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Προμηθέα στο game 2 της μεταξύ τους σειράς.

Ο ΠΑΟΚ ήδη προηγείται με 1-0 χάρη στη νίκη του πρώτου ματς που έγινε στην Πυλαία, όμως ο προπονητής της ομάδας, Φώτης Τακιανός, στις δηλώσεις του τόνισε ότι την Κυριακή έγινε απλά η πρώτη νίκη, ζητώντας παράλληλα συγκέντρωση από τους παίκτες του:

«Την Κυριακή κάναμε το πρώτο βήμα, αλλά η διαδικασία των playoffs δεν αφήνει περιθώρια για πανηγυρισμούς, ούτε όμως αρκετό χρόνο για ξεκούραση και προετοιμασία. Αυτό όμως ισχύει και για τις δύο ομάδες. Είδαμε αυτά που κάναμε σωστά, είδαμε και τα λάθη μας, τα οποία δεν πρέπει να επαναλάβουμε. 

Πρέπει να μπούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μείνουμε προσηλωμένοι ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να είμαστε έτοιμοι να προσαρμοστούμε ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα, για να μπορέσουμε να πάμε το παιχνίδι ως το τέλος και να πάρουμε αυτό που θέλουμε», ήταν τα λόγια του Έλληνα κόουτς.