Χεζόνια: «Τώρα ξεκινάει η σεζόν»

Μάριο Χεζόνια

i

Euroleague

Χεζόνια: «Τώρα ξεκινάει η σεζόν»

Sportal newsroom 17:43 - 25.04.2023

Δηλώσεις για το game 1 της σειράς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτίζαν για τα playoffs της Euroleague έκανε ο Μάριο Χεζόνια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Παρτίζαν στο game 1 της σειράς των δύο ομάδων στα playoffs της Euroleague, έκανε ο Μάριο Χεζόνια.

Ο φόργουορντ της «βασίλισσας» αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των αγώνων αυτών, τόνισε ότι ξεκινάει η πιο σημαντική στιγμή της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να κάνει αυτός και οι συμπαίκτες του, προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση απέναντι στους Σέρβους.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Ξεκινάμε την πιο σημαντική στιγμή της σεζόν. Σε αυτά τα πλέι οφ της Euroleague αντιμετωπίζουμε έναν σκληρό αντίπαλο που κάνει μια υπέροχη σεζόν. Νομίζω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, είμαστε στο υψηλότερο επίπεδό μας. Προερχόμαστε από μια σημαντική εγχώρια νίκη, όχι λόγω του αποτελέσματος, αλλά λόγω της χημείας της ομάδας και επειδή είδαμε πώς θέλουμε να παίξουμε.

Είναι η πιο όμορφη στιγμή για τους φιλάθλους, τους παίκτες, τους προπονητές, τον σύλλογο αλλά και τα παιχνίδια στα οποία πρέπει να μειώσουμε τα περιθώρια για λάθη στο ελάχιστο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχουμε μπροστά μας, που προς το παρόν είναι το Game 1».