Τακιανός: «Οι παίκτες μας ήταν αποτελεσματικοί σε αυτά που θέσαμε στην άμυνα»

Φώτης Τακιανός

Τακιανός: «Οι παίκτες μας ήταν αποτελεσματικοί σε αυτά που θέσαμε στην άμυνα»

Sportal newsroom 20:52 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 11.11.2023

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Πάτρα, επικρατώντας του Απόλλωνα και ο Φώτης Τακιανός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του στην άμυνα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του.

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ, στην Stoiximan Basket League. Ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετώπισε τον Απόλλωνα, στο κλειστό της Περιβόλας, φτάνοντας στη νίκη, σε ένα παιχνίδι το οποίο έλεγξε από τα πρώτα λεπτά.

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του κόσμου της ομάδας στο κλειστό της Περιβόλας, ενώ στάθηκε σε όσα έκαναν οι παίκτες του σωστά στο αμυντικό κομμάτι.

O προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας για τη νίκη της ομάδας του ανέφερε: «Είμαστε εδώ μετά από ένα παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη παραδοσιακά σε μία δύσκολη έδρα. Η δυσκολία της έδρας έγινε πιο απαλή για εμάς με την παρουσία του κόσμου μας και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Η στήριξη του ήταν πολύ σημαντική.

Το παιχνίδι η διαδικασία της αμυντικής μας λειτουργίας και τακτικής μας έδωσε το δικαίωμα να το ελέγχουμε για μεγάλο διάστημα. Περιορίσαμε το παιχνίδι ανοιχτού γηπέδου του Απόλλωνα, το οποίο είναι σε υψηλό επίπεδο, όπως επίσης και την εκτελεστική ικανότητα συγκεκριμένων παικτών του από τα 6,75 μ. Οι παίκτες μας ήταν αποτελεσματικοί σε αυτά που είχαμε θέσει ως στόχους αμυντικά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς τηρουμένων των αναλογιών. Μας έλειπαν παίκτες, προσθέσαμε παίκτες, που ήταν μία μέρα μαζί μας.

Μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη και να ελέγξουμε το σκορ, περιμένανε αντίδραση του Απόλλωνα, αλλά δεν του επιτρέψαμε να πάει το παιχνίδι σε πιο κλειστό σκορ. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί η νίκη μας αφήνει να σκεφτόμαστε το πλασάρισμά μας στη βαθμολογία και μας δίνει ψυχολογία ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού με τη Χάπεολ για το Τσάμπιονς Λιγκ».