Τακιανός: «Τα πολλά φάουλ και τα χαμένα ριμπάουντ μας στοίχισαν»

Φώτης Τακιανός

i

BCL

Τακιανός: «Τα πολλά φάουλ και τα χαμένα ριμπάουντ μας στοίχισαν»

Νίκος Καλαμπάκας 22:32 - 13.12.2023

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Φώτη Τακιανού, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Χάποελ με 61-71.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Βελιγράδι και ο κόουτς Τακιανός στις δηλώσεις του έκανε λόγο για τα πολλά φάουλ των παικτών του, ενώ υπογράμμισε ότι σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα χαμένα ριμπάουντ:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και το ξέραμε από πριν. Η Χάποελ είναι ομάδα με ποιότητα και καλούς έμπειρους παίκτες. Επιστρέψαμε στο πρώτο ημίχρονο και μειώσαμε τη διαφορά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο για εμάς στο αμυντικό ριμπάουντ και με την αμυντικά τακτική μας θελήσαμε να μείνουμε κοντά».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα φάουλ που έκαναν οι παίκτες του: «Κάναμε πολλά φάουλ, αλλά οι 14 περισσότερες βολές των αντιπάλων είναι πολλές για έναν αγώνα που κρίθηκε στους 71π. και με τις κατοχές που είχε το ματς. Παλέψαμε στο τέλος, παρά τα προβλήματα με φάουλ και δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε ούτε τη διαφορά του πρώτου ματς».

Καταλήγοντας, ο Έλληνας κόουτς είπε: «Είχαμε ένα κουραστικό και δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τώρα μας περιμένει αυτό με τη Γαλατασαράι για την τελευταία αγωνιστική του Basketball Champions League».