Όταν Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος «έχασαν» συμφωνία με Ελβετούς για να δουν τον Παναθηναϊκό: «Συγνώμη, είναι η αγάπη μας»

Όταν Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος «έχασαν» συμφωνία με Ελβετούς για να δουν τον Παναθηναϊκό: «Συγνώμη, είναι η αγάπη μας»

Πηνελόπη Παπαδήμου 09:33 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 01.11.2023

Η ταινία «Ταξίδι στ' αστέρια» μεταξύ άλλων «διηγήθηκε» άγνωστες ιστορίες, οι οποίες αποδεικνύουν την τεράστια αγάπη που είχαν Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό.

Η «πράσινη» ταινία «Ταξίδι στ' αστέρια» μεταδόθηκε χθες βράδυ για πρώτη φορά από την τηλεόραση του Alpha και έγινε ένα από τα... τρεντ στο Twitter από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Με πολλούς να περιμένουν με ανυπομονησία να τη δουν, να θυμηθούν τις μεγάλες στιγμές με τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο στο τιμόνι που έφεραν τα έξι ευρωπαϊκά τρόπαια στο τριφύλλι. Και στη συνέχεια να ακολουθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που ανέλαβε μόνος του ένα βαρύ φορτίο: να συνεχίσει το legacy του συλλόγου.

Το «Ταξίδι στα αστέρια» είναι μια ταινία, η οποία κάνει αναδρομή στην ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού και δείχνει τα όσα έκαναν οι σπουδαίοι, Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος για να… απογειώσουν τους πράσινους.

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, με σπουδαίους ηθοποιούς να παίζουν σε αυτή, η ταινία συγκίνησε πολύ κόσμο χθες το βράδυ, δείχνοντας μεταξύ άλλων πλάνα από τους μεγάλους τελικούς του Παναθηναϊκού. Τελικούς που τον έκαναν τη μεγαλύτερη μπασκετική ευρωπαϊκή δύναμη για περισσότερα από 15 χρόνια.

Ταξίδι στ' αστέρια: Τι έγραψε ο κόσμος στο Twitter για την ταινία του μπασκετικού Παναθηναϊκού
ΜΠΑΣΚΕΤ

09:18 - 01.11.2023

Ταξίδι στ' αστέρια: Τι έγραψε ο κόσμος στο Twitter για την ταινία του μπασκετικού Παναθηναϊκού

Μετά την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας «Ταξίδι στα Αστέρια», οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θυμήθηκαν τα... παλιά και βλέποντας τον Δάνη Κατρανίδη στον ρόλο του Παύλου Γιαννακόπουλο αντέδρασαν με ενθουσιασμό και συγκίνηση στα social media.

Σε μία από τις πολλές ιστορίες που υπάρχουν στο «Ταξίδι στ' αστέρια» υπάρχει και μια... τρελή που αφορά φυσικά τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Και αποδεικνύει τη μεγάλη τους αγάπη και την τρέλα που είχαν με τον Παναθηναϊκό.

Είναι το πρωινό του μεγάλου τελικού του Final 4 της Θεσσαλονίκης, το μακρινό 2000, όταν Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ομάδας τους να φτάσει στην κατάκτηση του δεύτερου ευρωπαϊκού τροπαίου της ιστορίας. Την ίδια μέρα, όμως, είναι προγραμματισμένο ένα ραντεβού στη ΒΙΑΝΕΞ με Ελβετούς εκπροσώπους μιας πολύ μεγάλης εταιρείας.

Η ταινία δείχνει τους Ελβετούς να φτάνουν στην ώρα τους στο ραντεβού, αλλά τη ΒΙΑΝΕΞ να είναι άδεια. Και φυσικά να μην υπάρχουν εκεί ούτε ο Παύλος, ούτε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Η γραμματέας τους, στον ρόλο της οποίας είναι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, τους ενημερώνει μέσα στον πανικό πως οι Ελβετοί έχουν φτάσει και ο Παύλος με τον Θανάση Γιαννακόπουλο έχουν ξεχάσει το ραντεβού και βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά.

«4 εσείς 4 αυτοί, ούτε πεντάδες για διπλό δεν κάνετε», αναφέρει ο Παύλος Γιαννακόπουλος στη γραμματέα του και στη συνέχεια της ζητά να τον συνδέσει μέσω βιντεοκλήσης για να τους μιλήσει. Εκεί τους ζητάει συγνώμη, αναλαμβάνει την ευθύνη για το γεγονός πως δεν βρίσκονται στο ραντεβού, τους λέει να το μεταφέρουν για το επόμενο πρωί.

«Δυστυχώς τώρα είναι αδύνατον να είμαστε εκεί. Ζητάω συγνώμη, αλλά πρέπει να καταλάβετε πως υπάρχει ο τελικός. Ο Παναθηναϊκός είναι η αγάπη μας, είναι η οικογένειά μας», φέρεται να τους έχει πει ο σπουδαίος Παύλος Γιαννακόπουλος.

Οι Ελβετοί τελικά είδαν κι εκείνοι τον τελικό στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ, το deal χάλασε οριστικά, όμως αυτό ελάχιστα απασχολούσε τους δύο μεγαλύτερους παράγοντες στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Γιατί η ομάδα τους είχε κατακτήσει τη δεύτερη ευρωπαϊκή κούπα στον τελικό απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.