Ταξίδι στ' αστέρια: Τι έγραψε ο κόσμος στο Twitter για την ταινία του μπασκετικού Παναθηναϊκού

Ταξίδι στ' αστέρια: Τι έγραψε ο κόσμος στο Twitter για την ταινία του μπασκετικού Παναθηναϊκού

Γιώργος Γαβριλάκης 09:18 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 01.11.2023

Μετά την πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας «Ταξίδι στα Αστέρια», οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θυμήθηκαν τα... παλιά και βλέποντας τον Δάνη Κατρανίδη στον ρόλο του Παύλου Γιαννακόπουλο αντέδρασαν με ενθουσιασμό και συγκίνηση στα social media.

Το βράδυ της Τρίτης (31/10) ο Παναθηναϊκός δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση. Δεν υπήρχε δράση, αλλά υπήρχε... αντίδραση. Διότι, οι φίλαθλοι της ομάδας και οι σινεφίλ γενικότερα (ανεξαρτήτως προτιμήσεων) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική πρεμιέρα της ταινίας «Ταξίδι στα Αστέρια». 

Δηλαδή, της μεταφοράς στην οθόνη ολόκληρης της ιστορίας του μπασκετικού Παναθηναϊκού, με επίκεντρο φυσικά τον Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο που η απόφασή τους να αναλάβουν την ομάδα το 1987, μετέτρεψε ένα μεγάλο σύλλογο σε έναν από τους κορυφαίους όλων των εποχών. 

Το «Ταξίδι στα Αστέρια» προβλήθηκε από την τηλεόραση του Alpha (και θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 13/11 στην web tv πλατφόρμα του καναλιού) και ήταν αμέτρητοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκου που όχι μόνο είδαν την ταινία και την απήλαυσαν, αλλά ένιωσαν την ανάγκη να μεταφέρουν τη συγκίνηση που τους δημιούργησε και στα κοινωνικά δίκτυα. 

Όταν Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος «έχασαν» συμφωνία με Ελβετούς για να δουν τον Παναθηναϊκό: «Συγνώμη, είναι η αγάπη μας»
ΜΠΑΣΚΕΤ

09:33 - 01.11.2023

Όταν Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος «έχασαν» συμφωνία με Ελβετούς για να δουν τον Παναθηναϊκό: «Συγνώμη, είναι η αγάπη μας»

Η ταινία «Ταξίδι στ' αστέρια» μεταξύ άλλων «διηγήθηκε» άγνωστες ιστορίες, οι οποίες αποδεικνύουν την τεράστια αγάπη που είχαν Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό.

Βλέποντας, τον Δάνη Κατρανίδη να υποδύεται τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον Θέμη Πάνου τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τον Γιώργο Γάλλο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, θυμήθηκαν τα… παλιά. Και ακολούθησαν εκατοντάδες σχόλια στο διαδίκτυο.

Η ταινία είναι ελληνικής παραγωγής του 2022 και το σενάριο, αλλά και η σκηνοθεσία είναι του Χρήστου Δήμα. Πρωταγωνιστούν, οι Δάνης Κατρανίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Αργύρης Πανταζάρας, Ζέτα Μακρυπούλια, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Θέμης Πάνου, Γιώργος Γάλλος, Μάρκος Λεζές, Τάσος Ιορδανίδης, Νίκος Αρβανίτης, Ιωάννα Πηλιχού, Κώστας Αποστολάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Γεροντιδάκης και Gilles Touchais. 

Πέραν από την... ανατριχίλα πάντως, που προσέφερε στους φίλους των «πρασίνων» το «Ταξίδι στα Αστέρια», έχει πάρει και θετικές κριτικές για την ποιότητά του ως καλλιτεχνικό δημιούργημα, ενώ υπήρχαν και αυτοί που δήλωσαν φανατικοί θαυμαστές και της Ζέτας Μακρυπούλια, πέραν από οπαδοί του Παναθηναϊκού