Τανούλης: «Κάθε παιδί ονειρεύεται να παίξει σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός»

Γιώργος Τανούλης

i

©Intime

Τανούλης: «Κάθε παιδί ονειρεύεται να παίξει σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:47 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 20.07.2023

Ο Γιώργος Τανούλης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Ο 21χρονος Γιώργος Τανούλης έγινε η τέταρτη μεταγραφή του Ολυμπιακού μετά τους Μιλουτίνοφ, Ουίλιαμς-Γκος και Λουκ Σικμα. Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος είχε απασχολήσει και πέρσι το καλοκαίρι της ομάδα του Πειραιά, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, κάνοντας ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του. 

Ο Ολυμπιακός είχε μία μεγάλη ανάγκη για αναβάθμιση του ελληνικού του κορμού και ο Τανούλης παίρνει θέση στο ρόστερ που πλέον έχει επτά Έλληνες: Κώστας Παπανικολάου, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μαζί και οι Τόμας Ουόκαπ και Τζορτζ Πάπας που έχουν τα διαβατήρια, αλλά και ο νεαρός Βενιαμίν Αμπόσι.

O Γιώργος Τανούλης ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, με την πρώτη ομάδα του οποίου εμφανίστηκε για πρώτη φορά τη σεζόν 2019-2020. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Πάτρα με τον Προμηθέα και πέρσι είχε 3,9 πόντους και 2,5 ριμπάουντ στη ελληνικό πρωτάλημα, ενώ στο Eurocup πρόσθετε στην στατιστική του 4,3 πόντους και 1,4 ριμπάουντ.

Ο Γιώργος Τανούλης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, με τον 21χρονο να είναι χαρούμενος που θα αγωνίζεται στους Πειραιώτες, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Μιχάλη Λούντζη.  

Αναλυτικά όσα είπε ο 21χρονος σέντερ: 

«Νιώθω μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Κάθε παιδί της ηλικίας μου ονειρεύεται κάποια στιγμή να γίνει μέλος μιας τέτοιας ομάδας. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη αυτό σε εμένα και που έχω την ευκαιρία να το ζήσω! Ο ένας και μοναδικός στόχος που έχω στο μυαλό μου, είναι να δουλεύω καθημερινά πέρα από τα όριά μου, να δίνω το 1000/100 του εαυτού μου και να δικαιώσω τον κόουτς Μπαρτζώκα, το προπονητικό επιτελείο και τον οργανισμό του Ολυμπιακού που επένδυσε σε εμένα. Θέλω να ανταποδώσω σε όλους την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. 

Κάθε παιδί που ξεκινά να ασχολείται με το μπάσκετ έχει ως στόχο να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να συμβεί αυτό τόσο γρήγορα, όμως, από την στιγμή που ήρθε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και έτοιμος να κάνω ότι χρειαστεί για να αποδείξω πως αξίζω να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Με τον Μιχάλη (σ.σ. Λούντζη), μέσα από την συνύπαρξή μας στον Προμηθέα, αναπτύξαμε μια πολύ καλή στενή φιλική σχέση. Είναι από τους ανθρώπους που θεωρώ από τους πολύ καλούς μου φίλους. Η σχέση μας είναι πέρα από το μπασκετικό πλαίσιο. Έχουμε καθημερινή επαφή. Σίγουρα μιλήσαμε και πριν την υπογραφή του συμβολαίου, αλλά και μετά. 

Αποκαλυπτικός ΜακΡέι: «Ήθελα να μείνω στην Χάποελ αλλά δεν έλαβα ποτέ πρόταση - Ανυπομονώ για ΑΕΚ έχει καταπληκτικό κόσμο»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:44 - 19.07.2023

Αποκαλυπτικός ΜακΡέι: «Ήθελα να μείνω στην Χάποελ αλλά δεν έλαβα ποτέ πρόταση - Ανυπομονώ για ΑΕΚ έχει καταπληκτικό κόσμο»

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι μίλησε για την αποχώρησή του από την Χάποελ Τελ Αβίβ, αλλά και τη νέα σελίδα στην καριέρα του, με την ΑΕΚ, δηλώνοντας ανυπόμονος, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου.

Με καλωσόρισε ήδη στην ομάδα. Για εμένα είναι ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο παιδί του ελληνικού μπάσκετ! Το να ξέρω πως από την πρώτη μέρα θα έχω έναν δικό μου άνθρωπο στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό και σίγουρα θα με βοηθήσει πάρα πολύ».