Αποκαλυπτικός ΜακΡέι: «Ήθελα να μείνω στην Χάποελ αλλά δεν έλαβα ποτέ πρόταση - Ανυπομονώ για ΑΕΚ έχει καταπληκτικό κόσμο»

Τζόρνταν ΜακΡέι

i

@Eurocup

Αποκαλυπτικός ΜακΡέι: «Ήθελα να μείνω στην Χάποελ αλλά δεν έλαβα ποτέ πρόταση - Ανυπομονώ για ΑΕΚ έχει καταπληκτικό κόσμο»

Χρήστος Τσάλτας 23:44 - 19.07.2023

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι μίλησε για την αποχώρησή του από την Χάποελ Τελ Αβίβ, αλλά και τη νέα σελίδα στην καριέρα του, με την ΑΕΚ, δηλώνοντας ανυπόμονος, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου.

Από το Ισραήλ στην Ελλάδα για χάρη της ΑΕΚ. Ο Τζόρνταν ΜακΡέι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, ερχόμενος από μια πολύ παραγωγική σεζόν με την Χάποελ Τελ Αβίβ, με την οποία έφτασε ως τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο 32χρονος σκόρερ μίλησε στην israelhayom.co.il και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως ήθελε να μείνει στο Τελ Αβίβ, όμως ουδέποτε έλαβε πρόταση από την Χάποελ για νέο συμβόλαιο. Επιπλέον περιέγραψε το συναίσθημά του για τη μεταγραφή στην Ένωση και δήλωσε ανυπόμονος να προσφέρει στη νέα του ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την ημέρα που ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» με την Χάποελ Τελ Αβίβ, η ΑΕΚ ανακοίνωσε το deal με τον 32χρονο άσο, ο οποίος αναφέρθηκε στην μέρα εκείνη και τα συναισθήματα που του δημιούργησε όλη η διαδικασία.

«Δεν ήταν μια εύκολη μέρα για μένα. Ήταν πολύ συναισθηματική και σκληρή. Μετά από μια υπέροχη σεζόν που έζησα και με την ιδιαίτερη σχέση που είχα με τον κόσμο, η συνειδητοποίηση ότι ξαφνικά όλα τελείωσαν σε μια στιγμή που έβγαλε αρκετά συναισθήματα, αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Έπρπεε να κλείσω αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου και να προετοιμαστώ να δώσω ό,τι έχω για την ΑΕΚ», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για τους λόγους που δεν έμεινε στην Χάποελ Τελ Αβίβ, παρά την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, ο Αμερικανός άσος εξήγησε: «Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, αλλά δεν μου έγινε ποτέ πρόταση να επιστρέψω. Δεν ξέρω γιατί. Ποτέ δεν απέρριψα συμβόλαιο, ούτε καν για τα χρήματα. Ήθελα να επιστρέψω, η πρόταση δεν ήρθε και έτσι έφυγα. Μου είπαν ότι ο σύλλογος θέλει να πάει σε διαφορετική κατεύθυνση. Έχω τεράστιο σεβασμό για την διοοίκηση και τον προπονητή. Τους αγαπώ. Στο τέλος της ημέρας είναι μια δουλειά και πήραν μια απόφαση. Δεν αλλάζει το συναίσθημά μου, εξακολουθώ να τους αγαπώ όλους».

Ερωτηθείς για το αν θα επέστρεφε στο Ισραήλ για κάποια ομάδα του πρωταθλήματος, ο έμπειρος σκόρερ εξήγηαε: «Μου είναι πολύ δύσκολο να ξέρω κάτι γι αυτό. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ τώρα».

Όσο για το νέο βήμα στην καριέρα του, με την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και εάν έχει πράγματα να αποδείξει με την κιτρινόμαυρη φανέλα, υπογράμμισε: «Φυσικά πάντα θέλω να αποδεικνύω κάτι στους επικριτές μου. Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Ξέρω ότι η ΑΕΚ έχει καταπληκτκό κόσμο. Στο μπάσκετ κανείς δεν θυμάμται τι έκανες πέρυσι, πρέπει να αποδεικνύεις κάθε φορά πράγματα. Ανυπομονώ για αυτή τη σεζόν».