Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στο BCL: Πρεμιέρα εντός με Λούντβιγκσμπουργκ

Ζοάν Πλάθα

i

@Intime

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στο BCL: Πρεμιέρα εντός με Λούντβιγκσμπουργκ

Χρήστος Τσάλτας 19:09 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:39 - 17.07.2023

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στο BCL έγινε γνωστό, με την Ένωση να κάνει πρεμιέρα απέναντι στη Λούντβιγκσμπουργκ στα Άνω Λιόσια.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε το κοινό της σχετικά με το πρόγραμμα της σεζόν στο BCL, με την Ένωση να κάνει πρεμιέρα στο σπίτι της. 

Ζοάν Πλάθα, Μάκης Αγγελόπουλος @Intime

Συγκεκριμένα η ομάδα του Ζοάν Πλάθα αντιμετωπίζει εντός έδρας στην Λούντβιγκσμπουργκ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, ματς που προγραμματίστηκε για τις 17 Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια ακολουθούν δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, με αντίπαλο την Ντιναμό Σάσαρι και την Κινγκ Σζκζετσίν σε Ιταλία και Πολωνία, ενώ μετέπειτα η Ένωση θα αντιμετωπίσει ξανά τις δύο αυτές ομάδες, αυτή τη φορά στην Ελλάδα.

Η Βασίλισσα υπέγραψε με τον Ζοάν Πλάθα, ο οποίος θα είναι και ο προπονητής που θα αναλάβει την Ένωση στη νέα προσπάθειά της, ενώ ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιάννη Κουζέλογλου, Μανώλη Χατζηδάκη, Όμηρου Νετζήπογλου και Τζόρνταν Μακρέι.

Ο Βαγγέλης Ζούγρης στο Sportal: «Ρίξαμε αίμα γι αυτό το μετάλλιο - Ήταν κάτι μαγικό» (vid)
EUROBASKET

18:24 - 17.07.2023

Ο Βαγγέλης Ζούγρης στο Sportal: «Ρίξαμε αίμα γι αυτό το μετάλλιο - Ήταν κάτι μαγικό» (vid)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εθνικής Νέων στο Ευρωπαϊκό U20 της Κρήτης, ο Βαγγέλης Ζούγρης, μιλάει στην κάμερα του Sportal για την πορεία ως την κατάκτηση του χάλκινος μεταλλίου, θέτει τους επόμενους στόχους του και δίνει ατάκες για το μέλλον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΑΕΚ:

Tags: