Το πρώτο... κιτρινόμαυρο μήνυμα του ΜακΡέι: «Ενθουσιασμένος που έγινα μέλος της ΑΕΚ» (pic)

Τζόρνταν ΜακΡέι

Το πρώτο... κιτρινόμαυρο μήνυμα του ΜακΡέι: «Ενθουσιασμένος που έγινα μέλος της ΑΕΚ» (pic)

Χρήστος Τσάλτας 16:01 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 14.07.2023

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των κιτρινόμαυρων δήλωσε ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του

Την Παρασκευή (14/07) η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόρνταν ΜακΡέι, ο οποίος θα ενισχύσει την Ένωση για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ένας παίκτης που την περασμένη σεζόν έκανε εντυπωσιακά πράγματα με τη φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ και αναμένεται να κάνει τη διαφορά πάνω στο παρκέ για την ομάδα του.

Ο Αμερικανός σκόρερ στα 32 του χρόνια θα μετακομίσει στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην καριέρα του και στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ΑΕΚ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα της καριέρας του. Παράλληλα, δήλωσε ανυπόμονος να έρθει στην Ελλάδα και αν δουλέψει με τους νέους συμπαίκτες του, ενώ στάθηκε στην ξεχωριστή συγκυρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Με την απόκτηση του Αμερικανού άσου η ΑΕΚ άνοιξε το χορό των μεταγραφών, όσον αφορά την ξένη αγορά, με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν τις προθέσεις τους ενόψει της νέας σεζόν, σε μια υπόθεση την οποία ο Μάκης Αγγελόπουλος κυνήγησε έντονα, προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία του Ζοάν Πλάθα.

Η πρώτη δήλωση του Τζόρνταν ΜακΡέι ως παίκτης της ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έγινα μέλος ενός ιστορικού συλλόγου. Μετρώ αντίστροφα για να έρθω Αθήνα και να ξεκινήσω τη δουλειά. Είναι τιμή μου που έρχομαι σε μια περίοδο όπου η ΑΕΚ θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής της. Ελπίζω να δηνιουργήσουμε καλές αναμνήσεις στους οπαδούς μας».