Ταρίκ Μπλακ: «Έχουμε άλλο ένα ματς!»

Ταρίκ Μπλακ

i

© Intime

Ταρίκ Μπλακ: «Έχουμε άλλο ένα ματς!»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:31 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:33 - 19.05.2023

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και της σπουδαία νίκης του Ολυμπιακού ο Ταρίκ Μπλακ θύμισε πως «έχουμε άλλον έναν αγώνα για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά».

Ο Ολυμπιακός έκανε μία θαυμάσια και... θαυμαστή προσπάθεια στην τρίτη περίοδο. Ήταν το διάστημα που «κάναμε τη διαφορά με το παιχνίδι μας και κυρίως με την άμυνά μας», όπως είπε αμέσως μετά τη νίκη ο Ταρίκ Μπλακ

«Η άμυνα ήταν αυτή μας έδωσε ενέργεια στην επίθεση. Αυτό ήταν το κλειδί. Κάναμε μία σπουδαία νίκη, αλλά δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το έργο μας». Τι χρειάζονται; «Άλλη μία νίκη», είπε με υπονοούμενο Αμερικανός σέντερ αναφερόμενος φυσικά στον τελικό της Κυριακής (21/5).  

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Βαθιά υπόκλιση σε όσους ήρθαν μέχρι την άκρη του κόσμου για να μας υποστηρίξουν»
EUROLEAGUE

20:22 - 19.05.2023

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Βαθιά υπόκλιση σε όσους ήρθαν μέχρι την άκρη του κόσμου για να μας υποστηρίξουν»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε την εντυπωσιακή αντίδραση των παικτών του στην τρίτη περίοδο, αλλά αυτό που ήθελε περισσότερο απ' όλα ήταν να κάνει «μία υπόκλιση σε αυτόν τον απίστευτο κόσμου που ήρθε να μας υποστηρίξει».

Ο Κώστας Λούντζης με τη σειρά του είχε πιο... αναλυτική σκέψη. «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με πολύ ένταση. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Χάσαμε μέχρι και τις βολές», είπε, αλλά «παρά την αστοχία μας, η αύρα και η διάθεση ήταν εκεί. Το πιστεύαμε και από τη στιγμή που μαζέψαμε τη διαφορά γρήγορα στην τρίτη περίοδο είμασταν σίγουροι για τη νίκη και για τους εαυτούς μας». 

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού «δεν το δείξαμε, αλλά στο δεύτερο κάναμε το παιχνίδι μας. Ίσως να χαλάρωσε και η Μονακό, αλλά εμείς σίγουρα τα δώσαμε όλα. Άλλωστε γι' αυτό ήρθαμε εδώ στο Κάουνας».