Τέλος το BCL για το Περιστέρι, η Λιμόζ στον όμιλο της ΑΕΚ

Τέλος το BCL για το Περιστέρι, η Λιμόζ στον όμιλο της ΑΕΚ

Sportal newsroom 23:47 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 23.01.2023

Το Περιστέρι απέτυχε να κάνει το «διπλό» στο Ντιζόν (89-82) και εγκατέλειψε την ευρωπαϊκή του παρουσία. Μεγάλη νίκη της Λιμόζ στη Γερμανία επί της Λούντβιγκσμπουργκ και πρόκριση στον όμιλο όπου βρίσκονται ΑΕΚ, Μάλαγα και Γαλατασαράι.

Το βράδυ της Τετάρτης (18/1), την ώρα που το Περιστέρι έχανε στη Γαλλία από τη Ντιζόν και μαζί γνώριζε τον αποκλεισμό στο Basketball Champions League, η Λιμόζ έκανε το «διπλό» στη Γερμανία (96-94) κόντρα στη Λούντβιγκσμπουγκ και έπαιρνε το εισιτήριο της πρόκρισης. 

Μάλιστα, με αυτό το εισιτήριο τοποθετείται στον όμιλο της ΑΕΚ στη φάση των «16» καλύτερων ομάδων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Άρα, η Λιμόζ θα αναμετρηθεί με την Ένωση, την πολύ επικίνδυνη Μάλαγα και τη Γαλατάσαραϊ του κόουτς Ανδρέα Πιστιόλη, σε ένα γκρουπ από το οποίο οι δύο πρώτοι θα προκριθούν στα προημιτελικά της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Πάλεψε για 20 λεπτά ο ΠΑΟΚ στο Βίλνιους και αποκλείστηκε από το Champions League!
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

21:25 - 17.01.2023

Πάλεψε για 20 λεπτά ο ΠΑΟΚ στο Βίλνιους και αποκλείστηκε από το Champions League!

Ο ΠΑΟΚ άντεξε μόνο ένα ημίχρονο στην έδρα της Ρίτας, εκεί όπου ηττήθηκε με σκορ 82-63 στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των δύο ομάδων για τα Play in του Basketball Champion League, το οποίο αποχαιρέτησε για φέτος.

Οι σειρές ξεκινούν στις 24 Ιανουαρίου με την ΑΕΚ να κάνει την είσοδό της την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στην Ισπανία κόντρα στη Μάλαγα. 

Τα αποτελέσματα της Τετάρτης (18/1) 
Λούντβιγκσμπουργκ - Λιμόζ: 94-96 
Ντιζόν - Περιστέρι: 89-82 

Οι όμιλοι στη φάση των «16» 

ΓΚΡΟΥΠ Α 
Στρασβούργο 
Χάποελ Ιερουσαλήμ 
Χάποελ Χολόν 
Ντιζόν 

ΓΚΡΟΥΠ Β 
Βόννη 
Μανρέσα 
Μπασακσεχίρ 
Ρίτας Βίλνιους

ΓΚΡΟΥΠ Γ 
Μάλαγα 
Γαλατασαράι 
ΑΕΚ 
Λιμόζ 

ΓΚΡΟΥΠ Δ 
Μπιλμπάο 
Τενερίφη 
Μούρθια 
Νταρουσάφακα

Tags: