Έπος: Ο Τεόντοσιτς πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου με μεγάφωνο μπροστά από την εξέδρα του Ερυθρού Αστέρα (vid)
i

© PrtScr

Έπος: Ο Τεόντοσιτς πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου με μεγάφωνο μπροστά από την εξέδρα του Ερυθρού Αστέρα (vid)

Γιάννης Λιβανός 15:01 - 18.02.2024

Με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στην Παρτιζάν ο Μίλος Τεόντοσιτς...

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου αντιμετώπισε τον Ερυθρό Αστέρα στα πλαίσια του τελικού του κυπέλλου Σερβίας. Εκεί η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου (Ερυθρός Αστέρας) νίκησε με 85-79 την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Παρτιζάν).

Οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιξαν σπουδαίο μπάσκετ στον τελικό του Κυπέλλου Radivoj Korać, που στο τέλος κέρδισαν οι ερυθρόλευκοι! Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Σφαιρόπουλου πήραν κεφάλι στο σκορ που στη συνέχεια υπερασπίστηκαν κατακτώντας επάξια το τρόπαιο. Κάπως έτσι ο Έλληνας προπονητής κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο ως κόουτς του Ερυθρού Αστέρα.

Για την ομάδα του Αστέρα ξεχώρισαν οι Γκιεντράιτις που σημείωσε 17 πόντους, ο Τεόντοσιτς πέτυχε 16 (5ριμπάουντ και 5 ασίστ) και ο Μπολομπόι που έβαλε 12 πόντους.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ο Ερυθρός Αστέρας πήρε δικαίως τη νίκη και κατέκτησε το τρόπαιο, πανηγυρίζοντας έξαλλα την εν λόγω επιτυχία. Πρωτοστάτης στους ξέφρενους πανηγυρισμούς υπήρξε ο Μίλος Τεόντοσιτς, που αν και είναι 37 ετών, η καρδούλα του «το λέει ακόμη» και χάρηκε σαν μικρό παιδί. Μάλιστα ο Σέρβος άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού είχε πάρει ένα μεγάφωνο και φώναζε μπροστά από την εξέδρα των φιλάθλων του Αστέρα, δίνοντας έτσι τον τόνο σε αυτό το άκρως εορταστικό κλίμα.

Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς του Μίλος Τεόντοσιτς:

Στο τέλος όλοι οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα έγιναν μία αγκαλιά, χοροπηδούσαν σαν τρελοί και γλεντούσαν παρέα με τον κόσμο τους που ήταν σε ξέφρενη κατάσταση.