Έφτασαν στο Περιστέρι Τόμπσον-Ντάνγκουμπιτς, επίσημη «πρώτη» τη Δευτέρα

Έφτασαν στο Περιστέρι Τόμπσον-Ντάνγκουμπιτς, επίσημη «πρώτη» τη Δευτέρα

Sportal newsroom 17:34 - 16.08.2023

Ο Τρέβορ Τόμπσον και ο Νεμάνια Ντάνκγουμπιτς έφτασαν στο Περιστέρι, ενώ τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η «πρώτη» της ομάδας

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει το Περιστέρι bwin, καθώς την Τετάρτη (16/8) έφτασαν στην Αθήνα με λίγες ώρες διαφορά για λογαριασμό της ομάδας οι δυο πρώτοι παίκτες.

Ο λόγος για τον Αμερικανό σέντερ Τρέβορ Τόμπσον και τον Σέρβο φόργουορντ Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς.

Οι αφίξεις θα συνεχιστούν την Πέμπτη (17/8), οπότε και αναμένονται οι Τζέιλεν Χαντς, Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ και Κένι Γουίλιαμς. Την Παρασκευή (18/8) φτάνει ο Νέιτ Ρένφρο και το Σάββατο (19/8) ο Τζόε Ράγκλαντ.

Οι παίκτες του Περιστερίου bwin θα περάσουν από ιατρικές, αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ η επίσημη «πρώτη» είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα (21/8) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Εκεί, θα δώσει το σύνθημα ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Σπανούλης για την έναρξη της σεζόν.

Στην προετοιμασία του Περιστερίου bwin θα συμμετάσχουν δυο παίκτες της εφηβικής ομάδας του Συλλόγου, ο Αλέξανδρος Αλεξάκης και ο Γιάννης Μαραγκουδάκης.

Ο Ιερεθουέλο παίρνει δίπλα του Χριστοδούλου και ενεργοποιεί Ρήγα!
EUROLEAGUE

16:28 - 16.08.2023

Ο Ιερεθουέλο παίρνει δίπλα του Χριστοδούλου και ενεργοποιεί Ρήγα!

Ο Ντάνι Ιερεθουέλο που ανέλαβε τα ηνία της διαιτησίας στην EuroLeague διαδεχόμενος τον Ρίτσαρντ Στόουκς θα έχει στο πλευρό του τον Χρήστο Χριστοδούλου και πιθανότατα σε συμβουλευτικό ρόλο ή στο κομμάτι της εκπαίδευσης τον Κώστα Ρήγα

Τέλος, με υποσχετική θα παραχωρηθούν οι Γιάννης Φύτρος, Αλέξανδρος Καμπερίδης και Κώστας Μπιλάλης.