«Πόρτα» της Μονακό σε Τζέιμς - Κανονικά ο παίκτης στην προετοιμασία

Μάικ Τζέιμς

«Πόρτα» της Μονακό σε Τζέιμς - Κανονικά ο παίκτης στην προετοιμασία

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:54 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 16.08.2023

Ο Μάικ Τζέιμς θα είναι κανονικά στην προετοιμασία της Μονακό, η οποία ξεκινά σήμερα (16/8) τις προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Στο Μονακό βρίσκεται ο Μάικ Τζέιμς, με τον Αμερικανό να ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του με την ομάδα του Πριγκιπάτου ενόψει της νέας σεζόν. 

Ο Αμερικανός σταρ, για τον οποίο ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε σοβαρά το φετινό καλοκαίρι, από την στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο, ήταν υποχρεωμένος να δώσει το «παρών» στην προετοιμασία της Μονακό ενόψει της νέας σεζόν, όπως και έκανε. 

Μάικ Τζέιμς © Intime

Ο Τζέιμς ήθελε να αποδεσμευτεί, ώστε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, όμως η Μονακό δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο, κρατώντας τον παίκτη στο ρόστερ της, καθώς πάνω του στηρίζει πολλά, ειδικά βάσει των τελευταίων δεδομένων που υπάρχουν στην ομάδα. 

Ο Τζόρνταν Λόιντ είναι εκτός και αναμένεται να επιστρέψει από τον τραυματισμό του γύρω στον Οκτώβριο με Νοέμβριο. Ο Έλι Οκόμπο έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Γαλλίας και θα χάσει την προετοιμασία της ομάδας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Άλφα Ντιάλο, που αγωνίζεται αυτή την περίοδο με τη φανέλα της Γουινέας. Σε αυτά, προσθέστε και το ερωτηματικό της κατάστασης του Κέμπα Ουόκερ, αλλά και τον άγνωστο χρόνο που θα χρειαστεί μέχρι να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα.  

Ο Τζέιμς λοιπόν, βάσει των παραπάνω, είναι λογικό πως είναι αναγκαίος για την Μονακό, καθώς αποτελεί μια σταθερά στην περιφέρεια της ομάδας, που από την αρχή της σεζόν θα είναι έτοιμος να προσφέρει στον σύλλογο. 

Βέβαια, επειδή με τον Μάικ Τζέιμς ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, θα περιμένουμε να δούμε εάν αλλάξει κάτι το επόμενο διάστημα, κάτι που όμως μοιάζει δύσκολο στην παρούσα φάση. 

Ολυμπιακός - Τζέιμς: Τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά

Ολυμπιακός - Τζέιμς: Τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά

Ο Μάικ Τζέιμς και ο Ολυμπιακός είναι κοντά, όμως παράλληλα και μακριά, με την Μονακό να αποτελεί το μεγάλο εμπόδιο που πρέπει να περάσουν οι δύο... ερωτευμένοι προκειμένου να έχουμε «γάμο». Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Με τον Μάικ Τζέιμς σε ρόλο ηγέτη η Μονακό βρέθηκε μια φορά στα πλέι οφς της Euroleague και μια φορά στο Final 4, με τον Ολυμπιακό να σταματά και τις δύο φορές τον δρόμο της ομάδας από το Πριγκιπάτο, καθώς την άφησε εκτός Βελιγραδίου το 2022, ενώ το 2023 επικράτησε απέναντί της στον ημιτελικό του Κάουνας