Έρχεται στην Ελλάδα ο Σίκμα για τον Ολυμπιακό

Ο Λουκ Σίκμα (αριστερά με το 43) σε αγώνα Ολυμπιακού - Άλμπα

i

©Intime

Έρχεται στην Ελλάδα ο Σίκμα για τον Ολυμπιακό

Νίκος Καλαμπάκας 10:17 - 14.08.2023

Εβδομάδα αφίξεων για τους παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Λουκ Σίκμα να φτάνει στην Ελλάδα την προσεχή Πέμπτη, 17/8.

Στην Ελλάδα αναμένεται την Πέμπτη 17 Αυγούστου ο νέος πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, Λουκ Σίκμα.

Μια πρώτη γεύση από το ΣΕΦ αναμένεται να πάρει τις προσεχείς ημέρες ο Λουκ Σίκμα. Ο Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ που αποκτήθηκε ως αντκαταστάτης του Σάσα Βεζένκοφ, θα πατήσει το πόδι του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την προσεχή Πέμπτη, 17 Αυγούστου.

Ο Σίκμα αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίκτη, με παραστάσεις από την Euroleague ο οποίος αγωνιζόταν στην Άλμπα από το 2017 έως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να δώσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά και ο Σίκμα είναι ένας παίκτης που μπορεί να του τα προσφέρει. Ο ίδιος μπορεί με ευκολία να αγωνιστεί και στη θέση του σέντερ, σε πιο χαμηλά σχήματα, γεγονός που λύνει τα χέρια του κορυφαίου προπονητή της Euroleague τις δύο τελευταίες σεζόν, αφού στη θέση «5» υπάρχουν μόνο οι Μιλουτίνοφ και Φαλ.

Οι Πειραιώτες χρειάζονται πάντως μια ακόμα «πινελιά» προκειμένου να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους και άπαντες στο μεγάλο λιμάνι της χώρας αναμένουν τις εξελίξεις με τον Μάικ Τζέιμς και τη Μονακό.

Ωστόσο η βαρύτητα πέφτει πρώτα απ' όλα στους παίκτες που έχουν ήδη συμβόλαιο με την ομάδα και για τον λόγο αυτό ο Ολυμπιακός σιγά - σιγά αρχίζει να μαζεύει τους παίκτες του προκειμένου να μπουν σε κλίμα... προπονήσεων.

Μια πεντάδα παικτών που έγιναν πρωταγωνιστές στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα (vids)
EUROLEAGUE

16:05 - 09.08.2023

Μια πεντάδα παικτών που έγιναν πρωταγωνιστές στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα (vids)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην καριέρα του έχει αναδείξει παίκτες που στην πορεία συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε οι ομάδες τους να πρωταγωνιστήσουν. Το Sportal σας παρουσιάζει πέντε από αυτούς!

Ο Σίκμα αναμένεται να περάσει εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια, μαζί με τους συμπαίκτες του να ξεκινήσει προπονήσεις. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Ολυμπιακού, η άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται την Πέμπτη 17/8 στις 19.15 με πτήση από το Σιατλ μέσω Κωνσταντινούπολης.