Ξεκαρδίστηκε ο πάγκος των Μάτζικ στο χαμένο κάρφωμα του Θανάση Αντετοκούνμπο (vid)

Ξεκαρδίστηκε ο πάγκος των Μάτζικ στο χαμένο κάρφωμα του Θανάση Αντετοκούνμπο (vid)

Sportal newsroom 09:14 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 15.04.2024

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο προσπάθησε να καρφώσει στο καλάθι των Ορλάντο Μάτζικ, όμως η προσπάθεια δεν είχε αποτέλεσμα, με τον πάγκο της ομάδας του Τζαμάλ Μόσλεϊ να... ξεσπάει.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκλεισαν την regular season με ήττα, αυτή τη φορά στο AmWay Center από τους Ορλάντο Μάτζικ. Η ομάδα του Τζαμάλ Μόσλεϊ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του 48λεπτου και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα, αφήνοντας τα «ελάφια» στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε για ακόμα ένα παιχνίδι, κάτι που επηρέασε την εικόνα της ομάδας του, με τον αδερφό του, Θανάση, να πατάει παρκέ στα τελευταία λεπτά και ενώ τα πάντα είχαν κριθεί.

Ήττα στο Ορλάντο για τους Μπακς και τερμάτισαν στην τρίτη θέση της Ανατολής
NBA

22:27 - 14.04.2024

Ήττα στο Ορλάντο για τους Μπακς και τερμάτισαν στην τρίτη θέση της Ανατολής

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκλεισαν την regular season του ΝΒΑ με ήττα, καθώς οι Ορλάντο Μάτζικ ήταν ανώτεροι και με μπροστάρη τον Πάολο Μπανκέρο επικράτησαν με 113-88. Στην τρίτη θέση της Ανατολής η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς, μετά τη νίκη των Νικς κόντρα στους Μπουλς και θα αντιμετωπίσουν τους Ιντιάνα Πέισερς στον πρώτο γύρο των playoffs.

Ο Thanasty μέτρησε 2 πόντους, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο στο διάστημα αυτό. Μεταξύ άλλων όμως είχε και μια άτυχη στιγμή. Αυτό γιατί σε αιφνιδιασμό των Μπακς ήταν φάτσα με το καλάθι, όμως το κάρφωμα που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Η αντίδραση του πάγκου των Ορλάντο Μάτζικ ήταν χαρακτηριστική, καθώς άπαντες ξεκαρδίστηκαν με την κίνηση αυτή και δεν άργησαν να τραβήξουν τα βλέμματα για την στάση αυτή στο χαμένο κάρφωμα του διεθνή φόργουορντ.

Δείτε την χαρακτηριστική στιγμή στην αναμέτρηση των Ορλάντο Μάτζικ με τους Μιλγουόκι Μπακς: