Θέλουν τον Κόουλ, Μπάμπεργκ και Μπράουνσβάιχ!
i

©InTime

Θέλουν τον Κόουλ, Μπάμπεργκ και Μπράουνσβάιχ!

Γιάννης Πάλλας 17:13 - 29.03.2023

Τον Αρ Τζέι Κόουλ του Λαυρίου θέλουν η Μπάμπεργκ και η Μπράουνσβάιχ, προκειμένου να τον εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους.

Πρόταση για να αποκτήσουν άμεσα τον Αρ Τζέι Κόουλ έχουν καταθέσει στο Λαύριο η Μπάμπεργκ και η Μπράουνσβάιχ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal!

Ο Άντονι Ράντολφ ετοιμάζεται να επιστρέψει με τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από εννέα μήνες
EUROLEAGUE

12:18 - 29.03.2023

Ο Άντονι Ράντολφ ετοιμάζεται να επιστρέψει με τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από εννέα μήνες

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει τον 33χρονος Άντονι Ράντολφ, ο οποίος τον Ιούνιο είχε κόψει τον πρόσθιο χιαστό του και τώρα δείχνει ικανός να επιστρέψει στις 2 Απριλίου, στο ματς του ισπανικού πρωταθλήματος με τη Γρανάδα. Στόχος της Βασίλισσας είναι να ανεβάσει ρυθμούς και μαζί με τον τραυματία Σέρχιο Γιουλ να βοηθήσουν στα play offs της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στην Basket League, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των δυο Γερμανικών ομάδων, που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μάλιστα, η Μπάμπεργκ του προσφέρει και συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά.

Οι πρώτες επαφές έγιναν πριν από το παιχνίδι με την Καρδίτσα, αλλά ακόμη όλα παραμένουν ρευστά, καθώς ο ίδιος ναι μεν θέλει να πάρει την ευκαιρία, αλλά από την άλλη θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και το Λαύριο.

Ο Αρ Τζέι Κόουλ σε 20 παιχνίδια στην Basket League είχε 13,8 πόντους μέσο όρο, 41.27% στα δίποντα (52/126), 32.04% στα τρίποντα (33/103), 3.15 ριμπάουντ, 4.65 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4.4 κερδισμένα φάουλ σε 30.11 λεπτά συμμετοχής.

Οι επιδόσεις του Αρ Τζέι Κόουλ στην Basket League αποτελούν το καλύτερο «διαβατήριο» για να πραγματοποιήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.