Εκεί θα δείτε Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, Μακάμπι - Παναθηναϊκός και Champions League
i

©intime

Εκεί θα δείτε Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, Μακάμπι - Παναθηναϊκός και Champions League

Sportal newsroom 08:22 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 03:50 - 17.05.2024

Ημέρα Champions League αλλά και Euroleague είναι η σημερινή, αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν τη «μάχη» τους για το 2-1 απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπαίνουν σήμερα στο παρκέ για να κάνουν το 2-1 και να πάρουν προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου. Οι Πράσινοι είδαν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να κάνει break στο πρώτο μόλις παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ωστόσο game 2 οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν πάτησαν γκάζι και ισοφάρισαν τη σειρά.

Πλέον καλούνται εκείνοι να κάνουν το break στο Βελιγράδι, όπου παίζει η ισραηλινή ομάδα λόγω της κατάστασης στη χώρα τους. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» έσπασαν νωρίς την έδρα της Μπαρτσελόνα, αλλά οι Ισπανοί ισοφάρισαν και έφεραν τη σειρά στα ίσα. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα με σύμμαχο το κατάμεστο ΣΕΦ θέλουν να αποκτήσουν πλεονέκτημα ενόψει του Final Four στη γερμανική πρωτεύουσα.

Δεν μπορούσε να λείπει το Champions League από τη σημερινή μέρα αφού η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα