ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Η οικογένειά μας είναι υγιής, νιώθουμε την αγάπη σας»

Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Η οικογένειά μας είναι υγιής, νιώθουμε την αγάπη σας»

Γιάννης Πάλλας 21:18 - 27.07.2023

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έστειλε μήνυμα σε όλο τον κόσμο για την περιπέτεια της υγείας του υιού του Μπρόνι

Η οικογένεια του ΛεΜπρόν Τζέιμς δοκιμάστηκε πολύ στην αρχή της εβδομάδας με την περιπέτειας της υγείας του μεγάλου υιού Μπρόνι, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Μπρόνι φαίνεται ότι είναι κάθε ημέρα και καλύτερα, έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά παρακολουθείται ιατρικά, προκειμένου να εκτιμηθεί από τι προήλθε η καρδιακή προσβολή.

Μάλιστα, κάποιες αρχικές εκτιμήσεις αποδίδουν το συγκεκριμένο περιστατικό στο γεγονός ότι ο Μπρόνι Τζέιμς είχε περάσει κορωνοϊό, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Ωστόσο, το επόμενο διάστημα εκτιμάται ότι θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το θέμα.

Στην παρούσα φάση πάντως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με ένα μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την αισιοδοξία του, έπειτα από όσα πέρασε η οικογένεια του τις προηγούμενες ημέρες και ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση του και την υποστήριξη του.

Το μήνυμα του Λεμπρόν Τζέιμς στο twitter:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους αμέτρητους ανθρώπους που έστειλαν στην οικογένειά μου αγάπη και προσευχές. Σας αισθανόμαστε και είμαι τόσο ευγνώμονες. Όλοι είναι εξαιρετικά. Έχουμε την οικογένειά μας ενωμένη, ασφαλή και υγιή και νιώθουμε την αγάπη σας. Θα έχουμε περισσότερα να πούμε όταν είμαστε έτοιμοι, αλλά ήθελα να πω σε όλους τι σημαίνει η υποστήριξή σας σε όλους μας».