Το Μαρούσι συμφώνησε με τον Γιώργο Μπόγρη

Γιώργος Μπόγρης

i

Γιώργος Μπόγρης/ ©Intime

Το Μαρούσι συμφώνησε με τον Γιώργο Μπόγρη

Sportal newsroom 12:53 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 12.10.2023

Μόνο η τελική υπογραφή του συμβολαίου απομένει έτσι ώστε ο Γιώργος Μπόγρης και το Μαρούσι να ξεκινήσουν την συνεργασία τους. Όταν θα συμβεί αυτό η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα γίνει η 14η στην καριέρα του 34χρονου σέντερ.

Από το 2006 μέχρι σήμερα ο Γιώργος Μπόγρης στην επαγγελματική του σταδιοδρομία έχει αγωνιστεί σε δεκατρείς ομάδες και επειδή το νούμερο είναι... γρουσούζικο για τους δεισιδαίμονες, ο 34χρονος σέντερ είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την δέκατη τέταρτη. Και αυτή θα είναι το Μαρούσι! 

Ο έμπειρος αθλητής, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλων Πατρών έχοντας 5,1 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ, έχει ήδη συμφωνήσει με τον σύλλογο των βορείων προαστίων και αναμένεται σύντομα η ανακοίνωσή του. Ακολούθως ο Μπόγρης, θα πάρει θέση και ρόλο στην front line του κόουτς Γιώργου Σκαραφίγκα, εκεί όπου υπάρχει ο Σακούρ Τζούστον και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Για τον Μπόγρη, ο οποίος έχει φάει τα γήπεδα με το... κουτάλι, το Μαρούσι είναι άλλη μία πρόκληση κι αφού πέρσι βοήθησε τους Πατρινούς να μείνουν στην κατηγορία, το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος με τους «κιτρινόμαυρους», που επέστρεψαν στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από 11 χρόνια απουσίας. 

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό: Μέσα οι Φαλ και Μπραζντέικις, εκτός ο Γκος με Μπαρτσελόνα
EUROLEAGUE

12:48 - 12.10.2023

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό: Μέσα οι Φαλ και Μπραζντέικις, εκτός ο Γκος με Μπαρτσελόνα

Ο Μουσταφά Φαλ και ο Ίγκνας Μπραζντέικις θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αυριανό αγώνα (13/10) με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. Εκτός οριστικά ο Νάιτζελ - Ουίλιαμς Γκος, όπως και οι Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ.

H επαγγελματική πορεία του Μπόγρη στα γήπεδα ξεκίνησε από τον Ηλυσιακό τo 2006 και από τότε έχουν περάσει 17 χρόνια και η παρουσία του στο κορυφαίο επίπεδο, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αλλά και με αυτές του Περιστερίου, του Άρη, του Πανιωνίου, του ΠΑΟΚ, του Προμηθέα, της ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, ενώ έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα στην Ισπανία για την Ανδόρα, τη Μπιλμπάο και την Γκραν Κανάρια.