Το Μαρούσι τιμάει τον Σπανουλη στο παιχνίδι με το Περιστέρι

Βασίλης Σπανούλης

i

© Intime

Το Μαρούσι τιμάει τον Σπανουλη στο παιχνίδι με το Περιστέρι

Χρήστος Τσάλτας 15:30 - 01.11.2023

Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ως head coach του Περιστερίου και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, η ομάδα των βορείων προαστίων αναμένεται να τον τιμήσει για την προσφορά του στο μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός πριν από λίγο καιρό, έκανε κάτι που το θεωρούσε χρέος του. Και προς τον ίδιο του τον οργανισμό και προς τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και προς το ευρωπαϊκό μπάσκετ συνολικά. Στην ομάδα του Πειραιά, ο νυν κόουτς του Περιστερίου αγαπήθηκε όσο λίγοι και οι «ερυθρόλευκοι» από την διοίκηση μέχρι τον... τελευταίο φίλαθλο του το έδειξαν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στην Legend of the Night

Τώρα, είναι η σειρά του Αμαρουσίου να τιμήσει τον Kill Bill και κανείς δεν ξεχνά ότι αυτός μεγαλούργησε με τον Ολυμπιακό, έπαιξε και στον Παναθηναϊκό, έφθασε μέχρι και το ΝΒΑ, αλλά το... ξεπέταγμα του στον κόσμο του μπάσκετ το έκανε στο Μαρούσι. Με τα «κιτρινόμαυρα» του συλλόγου των βορείων προαστίων της Αττικής.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με όσα μέσα διαθέτει το Μαρούσι, θα ετοιμάσει μία μικρή και σεμνή τελετή για να τιμήσει τον Βασίλη Σπανούλη. Και αυτό θα συμβεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, τη μέρα δηλαδή που το Μαρούσι υποδέχεται το Περιστέρι για την πέμπτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League.