Ο Γκόραν Ντράγκιτς έπαιξε ξεχωριστό ρόλο στη μεταγραφή του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό

Ο Γκόραν Ντράγκιτς έπαιξε ξεχωριστό ρόλο στη μεταγραφή του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 11:30 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 01.11.2023

Ο σταρ του NBA και της Σλοβενίας Γκόραν Ντράγκιτς είχε… συμμετοχή στη νέα μεταγραφή «βόμβα» που πυροδότησε ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Κέντρικ Ναν.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει για μια ακόμα φορά την μπασκετική Ευρώπη να ασχολείται μαζί του. Η μεταγραφή του Κέντρικ Ναν, ο οποίος περνάει για πρώτη φορά τον Ατλαντικό μετά από μια ιδιαίτερα αξιόλογη καριέρα στο NBA (Μαϊάμι Χιτ, Λος Άντζελες Λέικερς και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς) για να αγωνιστεί στα μέρη μας, «τάραξε» την EuroLeague.

Για να καταφέρει το Τριφύλλι να προσθέσει στη «μηχανή» του αυτό το υπερπολύτιμο «γρανάζι» χρειάστηκε μια οικονομική υπέρβαση, για να ώστε να πείσει τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ να τον προτιμήσει έναντι των υπόλοιπων προτάσεων που δεδομένα είχε. Άλλωστε, Ισραηλινός δημοσιογράφος ανέφερε την Τρίτη (31/10) πως στο «κόλπο» για τον παίκτη είχε μπει εκ νέου και ο Ολυμπιακός.

Ξεχωριστό ρόλο στην υπόθεση της μεταγραφής, όμως, έπαιξε και ένας άλλος σπουδαίος σταρ του NBA. Ο λόγος για τον Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του Κέντρικ Ναν στους Μαϊάμι Χιτ, αλλά και συμπαίκτης του Σάνι Μπετσίροβιτς -τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός- στην εθνική Σλοβενίας.

Τα στοιχεία που φέρνει στον Παναθηναϊκό η «βόμβα» του Κέντρικ Ναν (vids)
EUROLEAGUE

16:22 - 31.10.2023

Τα στοιχεία που φέρνει στον Παναθηναϊκό η «βόμβα» του Κέντρικ Ναν (vids)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενεργοποίησε μια ακόμα μεταγραφική «βόμβα» με τον NBAer Κέντρικ Ναν να «προσγειώνεται» άμεσα στην Ελλάδα και το Sportal εξηγεί τι «όπλο» έβαλε στο ρόστερ του ο Εργκίν Αταμάν.

Οι δύο συμπατριώτες είχε εκτεταμένη επικοινωνία από τη στιγμή που ο Εργκίν Αταμάν «άναψε» το φως για να προχωρήσει η υπόθεση, θεωρώντας πως ο 28χρονος combo guard είναι ο ιδανικός από τους διαθέσιμους για να υπηρετήσει τον τρόπο παιχνιδιού του στους «πράσινους» και να συμπληρώσει τον Κώστα Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός είχε δει σε βίντεο τον Ναν, αλλά ήθελε να μάθει κάποια πράγματα καλύτερα και από πρώτο χέρι, όχι μόνο για το αγωνιστικό του προφίλ, αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα του. Γιατί και ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ είχε προταθεί, αλλά όποια ομάδα τον έβαζε στο ρόστερ της, θα έβαζε ταυτόχρονα και μια ωρολογιακή βόμβα στα αποδυτήριά της.

Αυτά που είπε ο Ντράγκιτς στον Μπετσίροβιτς για τον χαρακτήρα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «πράσινων» ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Και η συνέχεια είναι πλέον γνωστή, με τον Κέντρικ Ναν να ανακοινώνεται για έναν χρόνο και να αναμένεται την προσεχή Δευτέρα (6/11) στην Αθήνα για να ενσωματωθεί στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν…