Το no call που ξεσήκωσε το ΝΒΑ και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων (vid)

Το no call που ξεσήκωσε το ΝΒΑ και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:46 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 27.02.2024

Το παιχνίδι των Νιου Γιορκ Νικς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα και με μια φάση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε όλη τη λίγκα.

Τις τελευταίες ώρες μια φάση είναι αυτή που αποτελεί αντικείμενο κουβέντας σε όλο το ΝΒΑ. Διότι δεν είναι λίγες οι αντιδράσεις για την απόφαση των διαιτητών να μην καταλογίσουν φάουλ στη συγκεκριμένη φάση και να αφήσουν το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Στο παιχνίδι των Νιου Γιορκ Νικς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς τα πάντα κρίθηκαν σε μια λεπτή κλωστή. Με το σκορ στο 110-111 ο Άουσαρ Τόμπσον έκλεψε τη μπάλα, όμως δεν πρόλαβε να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο. Ο Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο παρενέβει και του έκλεψε τη μπάλα πέφτοντας στα πόδια του. Σε μια φάση που ήταν ξεκάθαρο φάουλ, με τους διαιτητές όμως να μην δίνουν κάτι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στην εξέλιξη της φάσης ο Τζος Χαρτ σκόραρε, με καλάθι και φάουλ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Όμως ακόμα και με το πέρας τους τελικού 113-111 η φάση με τον μη καταλογισμό φάουλ στο μαρκάρισμα του ΝτιΒιντσέντζο στον Τόμπσον αποτελεί αντικείμενο σχολιασμού, με τους διαιτητές μάλιστα να παραδέχονται το λάθος τους λίγο αργότερα.

Δείτε τη χαρακτηριστική φάση από το παιχνίδι των Νικς με τους Πίστονς.