Πέρασαν από το Σακραμέντο οι Χιτ, λυτρωτής Μπράνσον για τους Νικς

Πέρασαν από το Σακραμέντο οι Χιτ, λυτρωτής Μπράνσον για τους Νικς

Χρήστος Τσάλτας 08:37 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 27.02.2024

Παρά την απουσία του Τζίμι Μπάτλερ οι Μαϊάμι Χιτ πέρασαν από το Σακραμέντο, επικρατώντας των Κινγκς, την ώρα που ο Τζέιλεν Μπράνσον οδηγούσε σε μεγάλη νίκη τους Νικς απέναντι στους Πίστονς.

Τέσσερα παιχνίδια περιλάμβανε το πρόγραμμα της βραδιάς στα παρκέ του ΝΒΑ, με τη δράση να μένει σε υψηλά επίπεδα.

Ο Τζίμι Μπάτλερ απουσίαζε από την αναμέτρηση του Golden 1 Center, όμως ο Μπαμ Αντεμπάγιο ηγήθηκε για την ομάδα του και με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ οι Μαϊάμι Χιτ πέρασαν από το Σακραμέντο, κόντρα στους Κινγκς. Άξιος συμπαραστάτης του ο Χάιμε Χάκεζ με 26 πόντους, την ώρα που οι 28 πόντοι του Κίγκαν Μάρεϊ και το νέο triple double του Ντομάντας Σαμπόνις (14 πόντοι, 14 ριμπάουντ, 10 ασίστ) δεν αρκούσαν στους «βασιλιάδες».

Απέναντι στους Πίστονς οι Νιου Γιορκ Νικς τα βρήκαν σκούρα. Ο Κέιντ Κάνινγχαμ είχε κέφια με 32 πόντους και 8 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του. Η ποιότητα του Τζέιλεν Μπράνσον όμως μίλησε ξανά και με 35 πόντους και 12 ασίστ οδήγησε την ομάδα του Τόμ Θίμποντο σε νέα μεγάλη νίκη, που την ανεβάζει ακόμα περισσότερο στην κατάταξη της Ανατολής.

Ο Σκότι Μπαρνς πήρε τους Ράπτορς στην πλάτη του, με μεγαλοπρεπές triple double (21 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 12 ασίστ) και η ομάδα του Ντάρκο Ραγιάκοβιτς πέρασε από την Ιντιάνα, απέναντι στους Πέισερς, παρά τους 34 πόντους του Μπεν Μάτουριν που για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε πως έχει τον τρόπο να ηγείται της ομάδας του.

Σε περίπατο μετέτρεψαν την αναμέτρηση στο Μέμφις οι Νετς. Η ομάδα του Κέβιν Όλι ήταν σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του 48λεπτου, δεν απειλήθηκε από τις «αρκούδες» και κατάφεε να φτάσει στη νίκη με τον Ντόριαν Φίνι-Σμιθ να αγγίζει το double double με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ιντιάνα Πέισερς - Τορόντο Ράπτορς 122-130

Νιου Γιορκ Νικς - Ντιτρόιτ Πίστονς 113-111

Μέμφις Γκρίζλις - Μπρούκλιν Νετς 86-111

Σακραμέντο Κινγκς - Μαϊάμι Χιτ 110-121