Πέντε παίκτες τιμωρήθηκαν στο χάος που επικράτησε στην αναμέτρηση των Πέλικανς με τους Χιτ

Πέντε παίκτες τιμωρήθηκαν στο χάος που επικράτησε στην αναμέτρηση των Πέλικανς με τους Χιτ

Παναγιώτης Κατσαφάδος 12:10 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:14 - 26.02.2024

Το απόλυτο χάος επικράτησε στην αναμέτρηση των Πέλικανς με τους Χιτ τα ξημερώματα του Σαββάτου, με παίκτες των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια, με αποτέλεσμα να τους επιβάλλεται αποκλεισμός για τις επόμενες αγωνιστικές.

Στην αναμέτρηση των Νιου Ορλίνς Πέλικανς με τους Μαϊάμι Χιτ (24/2), η παρέα του Τζίμι Μπάτλερ πήρε τη νίκη με 106-95 σε μία επεισοδιακή αναμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα, στην τέταρτη περίοδο, ο Ζάιον Ουίλιαμσον δέχθηκε ένα σκληρό φάουλ από τον Κέβιν Λοβ των Χιτ και άναψαν τα αίματα. Ο Νάτζι Μάρσαλ των Πέλικανς στην προσπάθεια του να προστατεύσει τον συμπαίκτη του, άρχισε να ανταλλάσσει σπρωξίματα με τον Τζίμι Μπάτλερ και κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε τελείως. Οι δύο παίκτες άρχισαν να πιάνουν ο ένας τον άλλον από τον λαιμό, με τους διαιτητές και τους πάγκους των δύο ομάδων να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Το χάος που δημιουργήθηκε στο παρκέ, διήρκησε αρκετά δευτερόλεπτα ενώ και άλλοι παίκτες των δύο ομάδων ενεπλάκησαν σε καυγά. Ο Τόμας Μπράιαντ των Χιτ και ο Χοσέ Αλβαράδο των Πέλικανς χρειάστηκε να χωριστούν από τους ηρεμότερους στην παρεξήγηση που ξεκίνησε από το φάουλ του Κέβιν Λοβ.

Οι Πέισερς πήραν αυτό που ήθελαν από τους Μάβερικς - Μεγάλες μάχες στην «εξάδα» σε Ανατολή και Δύση (vids)
NBA

09:26 - 26.02.2024

Οι Πέισερς πήραν αυτό που ήθελαν από τους Μάβερικς - Μεγάλες μάχες στην «εξάδα» σε Ανατολή και Δύση (vids)

Την ώρα που οι Μάτζικ έχαναν στην Ατλάντα, οι Ιντιάνα Πέισερς έπαιρναν τη νίκη επί των Μάβερικς (133-111) και πλέον βρίσκονται αυτοί στο Νο 6 της Ανατολής. Στη Δύση, οι Καουμπόηδες έχουν μεγάλο ανταγωνισμό και πλέον σχεδόν το ίδιο ρεκόρ με Κινγκς, Σανς και Πέλικανς.

Από το παιχνίδι, αποβλήθηκαν οι: Μπάτλερ, Μάρσαλ, Μπράιαντ και Αλβαράδο ενώ επιβλήθηκαν και τιμωρίες σε παίκτες για τις επερχόμενες αγωνιστικές. Ο Τζίμι Μπάτλερ και ο Νάτζι Μάρσαλ δέχθηκαν αποκλεισμό ενός παιχνιδιού, ο Τόμας Μπράιαντ και ο Χοσέ Αλβαράδο τριών παιχνιδιών ενώ ένα ματς θα χάσει και ο Νίκολα Γιόβιτς των Χιτ.